Badan Pangwangunan Mevlana Bakal Ngajak 6 Pekerjaan Kontrak

Badan pangwangunan Mevlana bakal nyewa staf anu dikontrak
Badan pangwangunan Mevlana bakal nyewa staf anu dikontrak

Dina Badan Pangembangan Mevlana, ujian lomba bakal diayakeun saluyu sareng artikel 5449 tina Présidén Présidén ngeunaan UU dina Layanan Badan Pangembangan Nomor 4, Peraturan Keperluan Badan Pangwangunan sareng Organisasi Institusi sareng Institusi Berkaitan Deui ka Menteri-menteri nomer 200 sareng “1 (hiji) Auditor Internal, 3 (tilu) Anggota Spésialisasi, 1 (hiji) Jalma Spésialis Diangkat janten Konsultan Hukum sareng 1 (hiji) Anggota Dukungan ”.


Tabel 1: Kalender Aplikasi Ujian

Tanggal aplikasi 08 Juni 2020 - 19 Juni 2020
SENARAI INTERVIEW June 26 2020
ADDRESS APLIKASI sinavbasvuru.sanayi.gov.t nyaeta
TEMPAT EXAM Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesi No: 18 Meram / KONYA

Tel: (332) 236 32 90 Fax: (332) 236 46 91

TEMPOH PENGUMUMAN PENGGUNAAN DAN KOMPUTUS Ujian http://www.mevka.org.tr

SYARAT DIRI UNTUK CANDIDATES

  • a) Janten Warga Turki,
  • b) Henteu dicabut hak umum,
  • c) Nyalurkeun, resmi lembut sareng nyusupkeun haram, sapertos pameunteu atanapi kajahatan curang, nyiksa atanapi martabat, sapertos paleburan, cita-cita, teu jujur, nyogok, maling, penipuan, penipuan, kalakuan salah, kabupaten, komo upami dihampura. Henteu dihukum pikeun kajahatan ngalibetkeun dagang, ngalaan rahasia Nagara,
  • d) Panalitiasan kaamanan sareng / atanapi panalungtikan arsip parantos dilakukeun,
  • e) Henteu ngagaduhan panyakit méntal anu tiasa nyegah anjeunna tina ngalaksanakeun tugas na terus,
  • f) Henteu ngagaduhan hubunganana sareng jasa militer, upami anjeunna parantos najis umur militer, anjeunna parantos ngalayanan jasa militer anu aktif atanapi parantos ditunda atanapi dialihkeun ka kelas cadangan.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar