Somalia mangrupikeun Alamat Pertambangan Aparat Napas Nasional

alamat kahiji respirator nasional di luar negeri nyaéta somalia
alamat kahiji respirator nasional di luar negeri nyaéta somalia

Di handapeun koordinasi Kamentrian Industri sareng Téknologi, ku gawé bareng Kamentrian Kaséhatan, éta mimiti dikirim ka nagara-nagara, anu dikembangkeun ku Baykar, Biosys, Arçelik sareng Aselsan, sareng anu nampi tanda-tanda pinuh ti dokter sanggeus tés suksés.


Somalia mangrupikeun alamat anu mimiti tina aparat napas dimekarkeun ku fasilitas nasional di mancanagara. Turki koronavirüsl hiji tipe anyar (Covidien-19) dikirim suplai médis ka Somalia dimana sababaraha locals, kaasup aparat perawatan engapan intensif tarung. Bahan anu disiapkeun ku paréntah Présidén Recep Tayyip Erdoğan dugi ka Somalia. Perdana Mentri Recep Tayyip Erdogan, Turki ngeunaan bantuan dikirim ka Somalia, "alat kami geus dimekarkeun jeung narabas Nasional Technological bakal ngambekan baraya Somali urang jeung sadulur engapan". kapanggih dina katerangan. Nganyatakeun yén waktos susah ngajarkeun bangsa urang anu percanten, Mustafa Varank, Menteri Perindustrian sareng Téknologi, saurna, "Kami nyaksian kana kasuksésan Gerak Téhnologi Nasional anu urang diprakarsikeun dina kapamimpinan urang Présidén. Turki bakal ngambekan baraya Somali urang jeung sadulur, "cenahna.

ADDRESS PERTAMA AYA SOMALI ABROAD

Turki, hiji tipe anyar tina coronavirus (Covidien-19) tos dikirim suplai médis ka Somalia, dimana aparatur engapan tarung wabah nu diantara perawatan intensif pribumi. Ku sabab kitu, nagara deungeun munggaran dimana respirator perawatan intensif domestik, anu ngamimitian produksi masal di 14 dinten dina koordinasi Kamentrian Industri sareng Téknologi, dikirim, Somalia, dimana éta diajar teu aya respirator.

DIPASANG UNTUK TRANSPORT AIRCRAFT

Dumasar petunjuk Présidén Recep Tayyip Erdoğan, bahan-bahan anu disiapkeun ku Menteri Pertahanan Nasional, Kaséhatan, Industri sareng Teknologi sarat dina pesawat angkutan jinis 400M di Bandara Militer Etimesgut.

LIRIK MEVLANA DITUTUP

Dina pesawat éta, aya 5 parabot kaséhatan pencegahan sapertos kit diagnostik, overalls sareng topéng ti respirator perawatan intensif lokal, anu dihasilkeun dina tahap kahiji, 10 rébu. pennant presiden dina Turki jeung samping Turki tina Somalia jeung bandéra Somali ogé Mevlana, "Aya harepan saluareun éta asa nice. Aya seueur panonpoé di balik poék. " Pesawat éta angkat saatos bahan bantuan anu dicutat.

"CIVILISASI BISA TEGOSI, SIEUN ISLIS VİCDAN"

Présidén Erdoğan, dina tulisan na dina akun Twitter na, nyarios: "Alat pernapasan anu ku urang dimekarkeun sareng Gerakan Téknologi Nasional bakal ngambekan barayana urang di Somalia. Peradaban henteu patarosan, éta masalah nurani. Kamungkinan sareng kaleresan bangsa urang aya kalayan tertindas sareng anu butuh. Aziz Millim, aya tangkal pesawat anu disebut welas asih dina haté anjeun. ” ungkapan anu dianggo.

"Urang SISIPKEUNCI"

Menteri Industri jeung Teknologi Mustafa Varank ngabagi dina akun Twitter na, "Kali susah ngajarkeun bangsa urang anu percanten sareng diilhami anjeunna. Kami nyaksian prestasi ngeunaan National Technology Move, anu urang ngamimitian dina pimpinan Présidén urang. Turki bakal ngambekan baraya Somali urang jeung sadulur ". cenahna.

"HARAPAN PREGNANT"

Manajer Pertahanan Téknis Baykar, Selcuk Bayraktar, ti akun média sosial na nyarios, "Kami ngirim alat pernapasan domestik anu dikembangkeun ku insinyur Turki ka Somalia, nagara adina anu teu gaduh alat. Gerak Téhnologi Nasional henteu ngan ieu lahan. "Harepan ti jalma-jalma anu butuh tina katindas di sakumna dunya."

Kumaha NAJING PRODUKSIS?

Di handapeun koordinasi Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi, dina arahan Présidén Erdoğan, insinyur Turki anu kerja di handapeun Biosys, Baykar, Arçelik sareng Aselsan, anu damel bareng sareng Kamentrian Kaséhatan, parantos ngalaksanakeun berkorban ku akting sareng kasadaran prosés Perjuangan Nasional. Salami tim datang babarengan pikeun ngahasilkeun alat "kanggo nyieun duit" pilari, anu diffucult on jadi diimpor ti luar nagari, sanajan di dua kalieun harga bisa dicokot kana barang unsent assayed ka Turki kagungan vernacularization dina periode pondok 2-3 poé.

KANGGO FEDERAL

Dina hiji wawancara bulan kamari, Menteri Varank ngajelaskeun prosés manufaktur alat sapertos kieu:

"Virus méméh datang ka parentah Perdana Mentri Turki Recep Tayyip Erdogan urang, diusahakeun akting bareng jeung Departemen Kaséhatan. Kuring maca laporan hasil téknis insinyur urang unggal dinten. Insinyur Turki akting dina proyék éta sareng eling prosés Perjuangan Nasional. Masing-masing diusahakeun bakti ku nambihan wengi ka beurang. Kuring parantos ngiringan yén produk anu sesah diimpor ti luar negeri, atanapi malah diusahakeun mésér dua kali hargana, teu tiasa dilokalkeun dina waktos anu pondok sapertos 2-3 dinten. Ieu hiji hal anu tiasa dikorbankeun.

"Urang SIEUN KITA NU PRODUK"

Kamentrian urang ngagaduhan perusahaan wirausaha anu sumping ku rupa-rupa dukungan, anu disebut Biosys. Kami parantos mutuskeun yén perusahaan ieu ngahasilkeun alat pernapasan perawatan anu intensif. Tingkat pilot anu sadayana 12 unit dihasilkeun di Turki sarta mibanda set anu dipake di sababaraha rumah sakit. Kami ngadamel perencanaan sareng réréncangan sareng saur, 'Kami tiasa ngahasilkeun alat-alat ieu di nagara urang.' Janten urang angkat.

"BARU TELAH GAMPANG DI LAMPIRAN"

Di dieu, utamina Selçuk Bayraktar ti Baykar kagungan dukungan anu saé. Kami nganut proyék ieu sareng urang damel rékayasa pikeun produksi massal alat. Samentawis éta, urang ngahubungi Arçelik, salah sahiji organisasi industri anu mantep di nagara urang. Aranjeunna ogé sapuk janten dina padamelan ieu. Pikeun produksi gancang sareng massa ieu, jalur anu parantos diadegkeun sareng alat-alat anu ngamimitian dilakukeun dina garis ieu.

Anjeunna masihan sinyal

Urang ogé ngahasilkeun alat ieu pikeun umat manusa. Upami Présidén urang ningali pantes, alat ieu ogé tiasa diékspor. Kusabab urang yakin yén urang ngahasilkeun alat kelas dunya.



Janten kahiji komen

koméntar