EGO Nyababkeun Aplikasi Ankarakart Online

aplikasi transfer kartu ego online
aplikasi transfer kartu ego online

EGO, anu nambihan énggal pikeun inovasi anu dilakukeun pikeun cicing di bumi sareng masihan pamisahan sosial pikeun warga, nalika wabah koronavirus (Covid-19), ngalaksanakeun aplikasi Ankarakart online.


Kalayan aplikasi anyar Ankara Metropolitan munisipalitas EGO General Directorate, warga moal deui kedah angkat ka kantor box pikeun mésér Ankarakart. Warga Ankara nyarios, "www.ankarakart.com.t nyaeta"Saatos ngadaptarkeun situs wéb, kalayan aplikasi anu aranjeunna bakal dilakukeun dina opat léngkah anu gampang, kartu Ankara bakal disiapkeun sareng dikirimkeun liwat perusahaan kargo. Saha anu hoyong nampi kartuna ku leungeun, saatos ngalengkepan sadayana transaksi online sacara online, tiasa ngadamel janji sareng kéngingkeun kartuna ti titik aplikasi.

Siswa, guru sareng warga nagara langkung ageung 65 bakal nguntungkeun tina aplikasi ieu, anu bakal ngagampangkeun kahirupan warga Ankara sareng nyegah akumulasi di titik aplikasi. Di hareupna, sadaya warga Ankara bakal tiasa ngagunakeun aplikasi ieu kanggo pameseran kartu.



Janten kahiji komen

koméntar