Asistén Pelatih DHMI Bakal Mésér Controller Lalu lintas Udara

asisten pelatih dhmi bakal nyewa kendali lalu lintas hawa
asisten pelatih dhmi bakal nyewa kendali lalu lintas hawa

Inpormasi ngeunaan institusi sareng kalungguhan kanggo diangkat ku Direktorat Jenderal Asisten Lembaga Bandara Negeri - Ujian Léngkah Kontrol Listrik Udara Intern


Unit Pembukaan Ujian: Diréktur Jenderal Otoritas Bandara Propinsi.
Posisi: DHMI (Nagara)
Judul Posisi sareng Jumlah janjian:

  • Asistén Kontrol Lalu lintas Udara: 17 unit.
  • Trainee Air Traffic Controller: 20 potongan.

KPSS Tipe Score sareng Skor Base pikeun Calon Controller Lalu lintas Udara Panyekel: Minimal 3 poin tina jinis skor KPSSP70

Jenis KPSS Score sareng Base Score pikeun Calon Controller Trafik Udara Pelatih: Sahenteuna 3 titik tina jinis skor KPSSP70

Taun Kesahihan Skor KPSS: Ujian Pemilihan Jalma Umum dina 22 Juli 2018.

Pikeun didamel di jero Direktorat Jenderal Lembaga Bandara Negeri dina ruang lingkup Pasal 399 / c UU Kaputusan Hukum Nomer 3, Direktorat Jenderal Penguasaan Bandara Negara anu diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 08.07.2018 sareng nomer 30472 bakal ditugaskeun ka kalungguhan para Pengawas Lalu lintas Udara Pelatih sareng Asisten Trafik Udara. Ujian pamilihan bakal dilaksanakeun dina kerangka panyediaan anu diatur dina Peraturan Ujian dina Calon.

Kaayaan umum diperyogikeun kanggo calon nyandak ujian,

a) Janten Warga Turki,

b) Henteu dicabut hak umum,

c) Pikeun parantos umur 18 taun.

d) tina segi status militér; henteu ngagaduhan hubunganana sareng jasa militer, henteu dina yuswa militer, atanapi upami anjeunna dina yuswa militer, anjeunna parantos ngalaksanakeun jasa militer anu aktif atanapi parantos ditunda atanapi dialihkeun ka kelas cadangan.

e) Kajabi kejahatan anu teu teluh, sanaos aranjeunna parantos dihukum langkung ti 6 bulan dipenjara atanapi pangampunan, kajahatan sapertos palabuhan, ambisi, penyusunan, suap, maling, penipuan, penipuan, penyalahgunaan, kabangkrutan atanapi Henteu dihukum pikeun kajahatan anu ngahormatan sareng martabat, atanapi pikeun kalakuan salah, nyalahgunakeun tenders resmi sareng dagang, sareng panyingkepan rahasia negara, kecuali eksploitasi sareng nyalurkeun,

f) Minangka tanggal pamitan, kanggo kéngingkeun tujuh puluh titik atanapi langkung dina Titik Titik KPSSP11 saluyu sareng artikel ka-3 Peraturan Umum ngeunaan Ujian bakal dilarapkeun pikeun Waktos Pertama.

Syarat pikeun asistén panyengkuyup lalulintas udara,

a) janten lulusan fakultas atanapi kuliah 4 taun,

b) Pikeun nampa laporan kaséhatan kalayan frasa "janten Controller Lalu lintas Udara" saluyu sareng kriteria ICAO ANNEX, (syarat diperyogikeun) www.dhmi.gov.t nyaeta Lalu lintas Udara di

Badan Layanan Kontrol ditulis dina Peraturan Lisensi sareng Perda.)

c) Dina hawa / tempat sareng komunikasi sora / tempat, teu ngagaduhan aksen anu béda atanapi engang, basa stigma, gagap nyumput sareng pikagumbiraeun anu nyababkeun salah paham, (Kahanan ieu ditangtukeun ku komisi ujian sareng dirékam dina sababaraha menit.

Upami diperyogikeun, wasitna dikirim ka rumah sakit sareng wasit diadegkeun numutkeun hasil laporan ahir anu bakal dipasihkeun ku rumah sakit. Calon teu dianggap parantos lulus ujian sanaos aranjeunna parantos lulus dina ujian bantosan komputer atanapi dibantosan, sareng dihapus.)

d) Pikeun dokumén yén mahasiswa parantos nampi sahenteuna tingkat 'C' ti Ujian Basa Asing Inggris dina lima taun ka pengker sakumaha tina tarikh terakhir aplikasi (Dokumén anu nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan ilmu basa asing anu ditangtukeun dina tabel kasaruaan diterbitkeun ku OSYM Présidén (dokumén saatos 05.06.2015 sah.) .

e) gaduh lisénsi pengawal lalu lintas hawa anu sah. (Tingali: "SHY 65-01 Air
Perda Layanan Pengawal Lalu lintas Kontroler Listrik

Syarat pikeun pelatih pengendali lalu lintas hawa pelatih,

a) janten lulusan fakultas atanapi kuliah 4 taun,

b) Tanggal 28.12.2020, tanggal Kursus Pengendalian Lalulintas Udara bakal ngamimitian, henteu langkung lami umur 27 taun (lahir dina 28.12.1994 sareng saatosna.)

c) Pikeun nampa laporan kaséhatan kalayan frasa "janten Controller Lalu lintas Udara" luyu sareng kriteria ICAO ANNEX, (syarat diperyogikeun) http://www.dhmi.gov.tr Hal ieu ditulis dina lisénsi Udara Perangkat Daya Listrik Layanan Lalu Lintas sareng Peraturan Pangajaran anu aya di alamatna.)

d) Dina hawa / tempat sareng tempat komunikasi / tempat sora, henteu ngagaduhan aksén diucapkeun atanapi dialek anu tiasa nyababkeun salah paham sareng gangguan, janten macét dina létah, nyumput nyumput sareng pikagumbiraeun kaleuleuwihi, (Kahanan ieu ditangtukeun ku komisi ujian sareng dilaksanakeun ka menit, upami perlu, dikirim ka rumah sakit. sareng prosedur didirikeun dumasar kana hasil laporan ahir anu bakal dipasihkeun ku wasit rumah sakit.

e) Ngabuktikeun yén mahasiswa parantos nampi sahenteuna tingkat 'C' tina Ujian Basa Asing Basa Inggris dina lima taun ka pengker sakumaha tanggal ka aplikasi. .

f) Henteu dikaluarkeun tina kursus atanapi Kantor Kepala dina hal disiplin, kagagalan sareng aspék administrasi.

KAEDAH PEPAK:

Uji pamilihan kanggo pengawal lalu lintas hawa pelatih sareng asisten kandaraan hawa lalulintas udara;

- Uji tulis pikeun katés uji sapertos kamampuan umum, nalar, intelijen, memori sareng kaputusan gancang, upami Ujian Pamilihan Komputer dibantosan atanapi Ujian Pamilihan komputer anu dibantosan teu tiasa dicekel kusabab alesan.

-Dipasangkeun ku cara anu diwangun ku ujian lisan kalebet evaluasi komunikasi sora. (Tingali: Perda dina Uji Pemilihan Calon Dilantik pikeun Controller Trafik Udara Pelatih sareng Posisi Pengendali Lalu Lintas Udara tina Diréktur Jenderal Otoritas Bandara Negeri Pasal: 13)

APLIKASI:

10 (sapuluh) kali jumlah posisi anu diumumkeun ku Direktorat Jenderal Lembaga Bandara Negara, skor KPSSP3 bakal diajak ka ujian pamilihan anu dibantuan komputer atanapi ujian tinulis ti mimiti. calon; Aranjeunna bakal diondang kana ujian lisan dina raraga skor dina komputer dibantu pilihan ujian atanapi ujian tinulis. Calon anu badé nyandak ujian antara 11.05.2020-05.06.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr Aranjeunna kedah dilarapkeun di. Calon kedah unggah sadaya dokumen anu dipénta kana sistem sacara lengkep. Panerapan sacara pribadi sareng kiriman moal ditampi.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar