Upacara Welding Rail Line Ataköy İkitelli Dipasang dina Istanbul

atakoy ikitelli metro jalur pengelasan rel dilaksanakeun di istanbul
atakoy ikitelli metro jalur pengelasan rel dilaksanakeun di istanbul

Upacara kimpalan rél Ataköy - Basın Ekspres - Metrokitelli Metro Line, konstruksi anu dimimitian taun 2016, dilaksanakeun sareng partisipasi Ekrem İmamoğlu, kapala Istana Metropolitan Istanbul (İBB) sareng birokrat kotamadya.


Sumber rel munggaran didamel ku İmamoğlu dina upacara anu diayakeun di stasion İkitelli tempat Ataköy - Basın Ekspres - Metrokitelli Metro.

Ngadamel pernyataan dina upacara las weld, İmamoğlu nyarios, "Baris Ataköy-İkitelli kami mangrupikeun garis anu berharga pikeun urang. Utamana sareng hal anu urang ngahambat ayeuna, urang sateuacana nyambungkeun dua jalur éta. Mudah-mudahan, kalayan tilu stasiun di dieu, kami bakal sayogi sayogi taun payun. Kami dina pangajaran intensip. Baris urang bakal nyandak 36 rébu panumpang per jam dina hiji arah. ” saur.

Tahap Pertama na Jalur Metro Bakal Gawé di Layanan 2021

Walikota İmamoğlu nyarios yén fase mimiti metro, anu bakal terpadu sareng Marmaray, bakal dilayanan dina taun 2021, sareng rencanana nempatkeun éta dina jasa dina saparapat mimiti 2022.

İkitelli-Ataköy Metro Line anu diwangun ti 13.5 km sareng 11 stasiun; Dimimitian ti Stasion Perindustrian İkitelli anu aya (M3) Başakşehir - Olimpiade - Kirazlı Metro Line, éta atos di Ataköy Station ku nuturkeun koridor paralel sareng Basın Ekspres Connection Road anu nyambungkeun TEM sareng Jalan Raya D100. Metro, anu bakal nyandak antara İkitelli sareng Ataköy dina 23 menit, tiasa nyandak 72 rébu panumpang per jam.

Stasion Metro İkitelli Ataköy
Stasion Metro İkitelli Ataköy

Galur dimana Jalur Metro İkitelli-Ataköy bakal Terpadu

  1. Di Stasion İkitelli, (M3) Başakşehir - Olimpiyat - Olimpiade Kirazlı Metro Line - segmen industri İkitelli
  2. Di Stasion Mehmet Akif, (M7) Kabataş - Mahmutbey - Esenyurt Metro
  3. Mimar Sinan Cad. (M1B) Yenikapı-Kirazlı - Halkalı Metro
  4. Di Stasion Yenibosna, (M1A) Yenikapı-Atatürk Bandara Metro Line sareng Metrobus
  5. Marmaray di Stasion Ataköy

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar