Garis Produksi Domestik sareng Nasional Diluncurkeun di Pabrik Bumi Giwangsa MKE

barisan produksi domestik sareng nasional ditugaskeun di pabrik mke gazi fisek
barisan produksi domestik sareng nasional ditugaskeun di pabrik mke gazi fisek

Dina lingkup proyék anyar Perusahaan Mesin jeung Industri Kimia (MKEK), jalur produksi anyar anu diciptakeun sareng mesin domestik sareng nasional dugi kana jasa di Pabrik Gazi Fişek.


Pembukaan barisan produksi anyar, anu bakal ngaleungitkeun katergantungan luar negeri sareng nyiptakeun sagemblengna tina mesin domestik sareng nasional, dina ruang lingkup koronavirus, Menteri Pertahanan Nasional Akar, Kapala Staf Umum Jenderal Yaşar Güler, Panglima Angkatan Darat Jenderal Umit Dündar, Panglima Angkatan Darat Angkatan Laut Angkatan Laut Adnan Özbal, Panglima Angkatan Laut Angkatan Laut Kucukakyuz sareng Wakil Menteri Pertahanan Nasional Yunus Emre Karaosmanoglu diayakeun ku metode konperénsi video anu dihadiran ku Alpaslan Kavaklioglu sareng Shuay Alpay.

Sateuacan dibuka, Menteri Akar nampi inpormasi ti Jégél UmumEKEK Yasin Akdere dina jalur kartrij anyar sareng karya. Congratulated jalma anu nyumbang alatan usaha sukses pentingna lokal jeung nasional keur usaha anu di timpahkeun dugi Menteri Akar, cenah yen aya kamajuan penting dina industri jeung téhnologi di Turki.

Nganyatakeun yén karya ieu ditingali dina industri pertahanan, Akar nyarios, "Usaha kami dina kerangka industri pertahanan ngagaduhan moméntum anu hadé kalayan pimpinan, dukungan sareng dorongan Présidén urang, sareng syukur, tingkat domestik sareng nasionalitas dina industri pertahanan parantos ngahontal 70 persen. Kami henteu mendakan salah sahiji anu nyukupan. Kami bakal neruskeun pagawean urang dina tingkat nu gancang sareng laju sareng kuring yakin yén kami bakal nyandak kana tingkat anu langkung luhur. " ungkapan anu dianggo.

LANGKAH PENTING TAKEN

Kéngingkeun pentingna nyandak desain domestik sareng nasional dina industri pertahanan, Menteri Akar saurna:

"Pabrik Gazi Fişek, anu ngagaduhan posisi anu bermakna dina industri nasional sareng domestik, ngagaduhan posisi anu penting pisan pikeun nyumponan kabutuhan Angkatan Bersenjata urang. Sacara hormat ieu, hartos sareng pentingna nyangking jasa ka pabrik khusus ieu sareng henteu ngan ukur ku mesin asing tapi ogé nganggo mesin domestik sareng nasional sareng nyayogikeun produksi penting pisan. Leuwih ti éta, éta mangrupikeun sumber kareueus anu sanés pikeun urang ningkatkeun produksi ku 40 persén kalayan produksi anu didamel ku keretas rumah tangga sareng nasional dibandingkeun kalayan mesin-mesin anu asalna di luar nagri. "

Nyarios yén sadaya tungtutan domestik sareng asing bakal langkung gancang dipiharep sareng barisan produksi anyar, saur Menteri Akar, "Abdi hoyong nyatakeun yén ieu mangrupikeun léngkah penting tina finansial atanapi tina segi kaamanan kami." cenahna.

Nyebutkeun yén pangaruh négatip tina gumantung kana régulasi anu diproduksi di luar negeri parantos dialaman di taun-taun kapengker, saur Menteri Akar, "Nalika kami parantos kagumantungan, urang parantos ngalaman kaayaan sapertos teu tiasa nampi bahan-bahan anu kami dibayar. Upami urang ngémutan kacepetan ieu, kami ngarepkeun yén sadaya bahan produksi urang bakal tiasa dilakukeun ku kami sorangan, sareng kami bakal maju deui. " anjeunna nyarios.

Ngingetan yén Menteri Pertahanan Nasional parantos ngahasilkeun rupa-rupa pasokan kaséhatan nyegah dina lingkup perjuangan ngalawan serangan wabah koronavirus, saur Menteri Akar:

"Kami ogé nyumponan kabutuhan penting ku nyieun bangku produksi masker bedah. Dugi ka dua bulan katukang, henteuna mesin masker éta lain masalah. Sabagian duit serius dipénta. Dina titik anu kami parantos ngahontal ayeuna, pangwangunan mesin anu ngahasilkeun masker bedah ku anjeun parantos ngarobih rumus persamaan sareng janten padamelan urang langkung gampang. Hiji léngkah anu penting pisan pikeun dilaksanakeun kabutuhan pikeun ngan ukur Angkatan Bersenjata urang tapi ogé ku urang, nagara ramah sareng dulur. ”

HENTEU INGKEUN UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG SAHRA

Nekenkeun yén usaha pikeun ngaronjatkeun produksi bahan pelindung pelindung dina pabrik pabrik anu aya kaitan sareng Menteri Pertahanan Nasional, Menteri Akar nyarios:

"Kami parantos ngahasilkeun ampir 30 juta masker ieu tebih. Urang ngahasilkeun langkung ti 500 rébu kamar panutup na 140 ton disinféktan. Kuring yakin yén urang bakal neraskeun produksi ieu langkung gancang sareng ningkatkeun angka na langkung tinggi. Dina periode anu bakal datang, tokoh-tokoh ieu bakal langkung luhur. Bapak Présidén ngagaduhan rupa paréntah. Ku ningkatkeun karya intensip sareng koordinasi sareng ministries sareng lembaga anu relevan, urang bakal nyobian ngerjakeun tugas-tugas langkung épéktip tina segi produksi sareng distribusi. "

Menteri Akar ngingetkeun yén MKEK ngahasilkeun prototipe respirator mékanis anu disebat "Sahara", nyatakeun "Ngasilkeun kaméra sareng térmométer termét na nasional dirékam salaku kasuksésan anu kapisah tina MKEK". Menteri Akar, ngeunaan "Sahara", "Proses sertifikasi ogé parantos ngahontal tahap anu tangtu. Kami bakal enggal tiasa nyayogikeun kaperluan nagara urang, Angkatan Bersenjata urang sareng nagara anu ramah sareng sekutu, ku ngahasilkeun 500 alat saminggu. " cenahna.

DITAWA KUALITI DARI SIEUN ING DUNIA

Atuh kanggo garis anu nembé ngadeg, éta rencanana kanggo ningkatkeun kapasitas produksi tilu kali. Hatur nuhun kana garis anyar anu bakal ngahasilkeun 7.62 mm x 39 cartridges Kalashnikov, kartridges NATO 7.62mmx51, 7.62 sareng kartridges Shirred Maneuver, 5,56 mm, paménta internal sareng éksternal bakal langkung nyaman sareng produksi kualitas anu langkung luhur bakal kalaksanakeun. Hatur nuhun kana proyék anu bakal ngaleungitkeun katergantungan asing dina cartridge, tujuan MKEK nyaéta ningkatkeun daya saingna.

Kalayan proyék ieu, MKEK, anu parantos ngagaduhan struktur anu tiasa ngalih ngan ukur produksi tapi ogé téknologi produksi, ngaleungitkeun dependantitas asing pikeun kontén produksi produk kartrij sareng investasi ieu.

Sanaos sadaya kontén anu dibere handapeun proyék 100 persen domestik, nyatakeun yén bangku produksi kartrij leuwih kualitas anu langkung hadé sareng efisien dibanding mitra dunya di dunya.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar