Beus EGO bakal nyayogikeun jasa gratis kanggo warga anu dibebaskeun tina larangan

beus ego bakal nyayogikeun jasa gratis kanggo warga anu dibebaskeun tina larangan
beus ego bakal nyayogikeun jasa gratis kanggo warga anu dibebaskeun tina larangan

Perbandaran Metropolitan Ankara parantos réngsé préparasi Idul Fitri. Salian jalan sareng boulevards Başkent, karya beberesih dilaksanakeun di pamakaman, sedengkeun tim Jurusan Polda diperhatikeun pamariksaan utamina pikeun perusahaan anu ngahasilkeun manisan. Meja Krisis, Başkent 153, ASKİ, Brigade Fire Ankara sareng Polisi Perbandaran bakal ngerjakeun dina dasar 7/24 salami salami, kalebet dinten Arife. Toko Toko Halk Ekmek sareng Halk Ekmek parasmanan ngan tiasa dibuka antawis 23-3 dina 26 Mei, Saptu sareng 10.00 Mei. Tim Élmu sareng ASKİ bakal neraskeun infrastruktur sareng karya supruktur. Beus EGO, anu nyicingan warga Ankara gratis salami liburan nasional sareng agama, ogé bakal nyayogikeun warga anu dikaluarkeun tina curfew.


Perbandaran Ankara Metropolitan parantos réngsé sadaya préparasina di sapanjang kota sateuacan Pista Ramadhan, anu bakal di handapeun kaayaan kalangkang ku wabak koronavirus taun ieu.

Baskent 153, Meja Krisis, EGO sareng Diréktur Jéndral ASKI, Polisi Ankara sareng Departemen Seuneu Metropolitan bakal ngerjakeun 7/24 pikeun kaperluan sareng tungtutan warga Ankara salami liburan.

EGO Usaha pikeun ngadamel SERVISA GRATIS

Diréktur Jéndral EGO, anu bakal nyayogikeun angkutan umum dina sababaraha jam 23 Mei, bakal nyayogikeun jasa beus gratis antara Mei 24-26, kecuali pikeun sistem rel, saluyu sareng kaputusan Badan Saniter Pamaréntahan Provinsi Ankara:

- 23 Mei 2020: 07.00-20.00

- 24-26 Mei 2020: 07.00-09.00 sareng 16.30-20.00

Salami Salami Ramadhan, di mana kaputusan Majelis Perbandaran Metropolitan nyayogikeun jasa transportasi gratis dina liburan agama sareng nasional, warga Ankara anu dibebaskeun tina curfew bakal tiasa mupangate tina beus EGO haratis dina jam-jam anu parantos ditangtukeun.

GOLONGAN PELEPASAN KOMPUTER DARI KOMUNITAS GRATIS

Ningkatkeun pamariksaan kadaharan rutin anu dilakukeun ku warga pikeun ngahontal katuangan séhat sateuacan lebaran, Polisi Ankara; Éta teras aya pamasuan pikeun usaha anu ngahasilkeun sareng ngajual produk bakery sareng produk amis.

Laku hukum dilaksanakeun pikeun kakurangan anu dititénan dina audits anu mariksa naha patuh kana kasehatan, kabersihan, piring pajeg sareng wabah coronavirus, patuh panggunaan masker, sarung tangan, lengan, tulang sareng gaun, jarak sosial, sajumlah karyawan sareng nasabah dipariksa.

Nyarios yén Dinas Pulisi Ankara ogé bakal pariksa naha usaha sareng bisnis ditutup dina dinten-waktos kurva, Kapolri Metropolitan Masyarakat Kepala Masyarakat Mustafa Koç masihan katerangan ieu:

"Salila poé ieu, nalika urang nuju nyumponan rahayu Idul Fitri anu rahayu sareng warga nagara Ankara urang dina kaayaan merangan wabah, tim kami, anu mobile dina jam-jaman éta, neraskeun kontrolna di sapanjang kota. Di pusatna, urang gaduh tim anu ngabales langsung kana keluhan anu parantos ngahontal garis Başkent 153. "

Kuburan Luncat ka

Jasa Cemeteries ogé nyiapkeun beberesih kuburan sateuacan Liburan Ramadhan sareng nyiapkeun aranjeunna pikeun kunjungan.

Salian ti sadayana kacamatan ibukota KarşıyakaNalika ngalaksanakeun karya beberesih di Ortaköy, Cebeci Asri, Gölbaşı, Bağlum sareng Sincan Cimşit Cemeteries, perawatan dirawat pikeun mastikeun penampilan umum pamakaman anu parah dibanjir saencan salametan salami ku jalan curfew bakal diterapkeun.

Dina jero lingkup jalan-jalan anu ditangkepkeun tangkal-tangkal di kuburan, dahan tangkal garing dikepung, sareng gandum ogé aya. Pembersih anu saatos parantos dilaksanakeun di pamakaman di pamakaman dimana baraya diidinan dikunjungi dina dinten mimiti dinten salami.

Nyarios yén aranjeunna ngamimitian persiapan pikeun salametan 1 sasih katukang di sadaya kuburan, Kepala Dinas Cemeteries Köksal Bozan nyarios:

"Luyu sareng paréntah walikota urang Mr. Mansur Yavas, henteu ngan kuburan pusat tapi ogé kuburan kacamatan dibersihkeun. Pembersihan sareng pangropéa damel parantos réngsé di 6 kuburan kami di pusat. Kami ngamimitian ngadamel pangukuran seuneu di gerbang panto warga urang anu sumping pikeun kunjungan, kami ogé nyayogikeun masker kanggo anu teu nganggo topeng. Baraya ti syahid bakal tiasa ngadamel kunjungan syahid dina dinten mimiti liburan saluyu sareng bunderan Kamentrian Dalam Negeri. Kuburan kami bakal dibuka kana kunjungan warga kami anu henteu ngagaduhan kurungan salila curfew. "

Brigade Seuneu ANKARA DENGAN MODAL 153 sareng TELIS KRISIS AKAN NGADAK 7/24 POS ING HOLIDAY

Laksanakeun salaku jembatan komunikasi antara kota ibukota sareng Perbandaran Metropolitan, Başkent bakal ngaladénan 153/7 dina méréskeun tungtutan warga pas mungkin dina 24 liburan.

Garis Krisis sareng Dukungan Psikologis anu kabentuk salami prosés démokrasi koronavirus bakal neraskeun jalan ka tungtutan warga sapanjang liburan. Warga Ankara tiasa tiasa ngirim panjaluk sareng keluhan ka Métopolitan Munisipalitas via nomer telepon Krisis desk "0312 666 60 00" atanapi via Ibukota 153.

Departemen Seuneu Ankara ogé bakal digawé 46/7 di 24 stasiun bareng sareng kacamatan. Warga Başkent bakal tiasa ngalaporkeun laporan seuneu anu mungkin ngaliwatan 112 Call Call Center.

HANGER AND SAINS damel di DUTY

Diréktur Jéndral ASKI bakal teras nyayogikeun jasa ka Capitals, 7/24 sareng para staf na.

Dina hal anu diperyogikeun, warga tiasa angkat ka ASKİ ngalangkungan pusat sauran darurat “0312 616 10 00” atanapi via Ibukota 153. Tim ASKİ, anu bakal teras nyayogikeun jasa sélulér 24 jam sadinten dina jasa pangopéa sareng Pamulihan Card Card Counter; Transaksi kartu counter warga cacad, karyawan kaséhatan sareng kaamanan, khususna warga langkung 65 taun, bakal angkat ka alamatna.

Gedong layanan Diréktur ASKI Umum bakal dibuka antara 4-08.00 salami 17.00 dinten pikeun ngagantian, pembaharuan sareng jasa jasa kartu magnet magnét. Tim ogé bakal neraskeun tatakramaana, pangropéa sareng fasilitas infrastruktur tanpa gangguan.

Salaku bagian tina perang ngalawan koronavirus, Dinas Élmu Pengetahuan, anu nambahan peralihan asfalt dina curfew anu diterapkeun dina akhir minggu, bakal tiasa jalan dina liburan. Tim Pengetahuan Élmu Pengetahuan, anu bakal ngalakukeun peletakan aspal sareng pangropéa di tengah sareng sadaya kabupaten, bakal masihan penampilan modéren sareng kaamanan nyetir di jalan modal.

HARI ARTIKAN DI MODAL

Tim Jurusan Éstétisitas Kota ogé nyepetkeun pagawéan beberesih di kota sateuacan Ramadhan.

Salian jalan sareng boulevards Ankara, tim anu ngalakukeun operasi cuci dina perhentian beus, bangku bangku, trotoar, alun-alun sareng halangan di titik-titik pusat sapertos Ulus sareng Kızılay nyiapkeun kota pikeun salametan. Kandaraan nyapu sareng tim mobile bakal teras damel na 7 24 dina dasar salametan pikeun kurungan Ankara gleaming.

FOLK BUKA NU KANGGO BASA DENGAN HARI ING DADI ARTIKAN ARAB

Pabrik Roti Umum Métopolitan Munisipalitas, anu parantos janten merek di ibukota, parantos netepkeun jadwal padamelan Ramé Ramadhan.

Halk Ekmek, anu kanggo ngatur dinten sareng jam kerja kanggo nyayuhan kabutuhan pangan warga sareng mawa produk ti produsén lokal kana rak-rak na, dibere baklava sareng jinis dessert khusus anu disiapkeun pikeun festival éta pikeun rasa kapitalis.

Toko Eceran Halk Ekmek sareng Halk Ekmek parasmanan ngan tiasa dibuka antawis 23-3 dinten Saptu, 26 Mei, Salasa 10.00 Mei, dinten katilu liburan.

Saatos ngamimitian perjalanan intercity saatos warga anu yuswa 65 sareng langkung dipasihan kabébasan kanggo mulih, sadaya ukuran anu dipikabutuh di AŞTİ. Nalika warga sareng ijin perjalanan henteu dibawa ka AŞTİ tanpa masker, langkah kaamanan ogé dilaksanakeun ka tingkat anu langkung luhur.



Janten kahiji komen

koméntar