Beus Otonomi Karsan Bakal Ngawula di Romania!

beus otonom tina mobil bakal ngawula di romania
beus otonom tina mobil bakal ngawula di romania

Karsan ngahasilkeun transportasi listrik listrik di Turki sareng diekspor ka dunya, anjeunna mimiti damel pikeun ngiringan karakter nyetir otonom anu ngumumkeun yén Autonomous Attack, nampi perintah munggaran. BSCI, salah sahiji perusahaan téknologi terkemuka di Romania, ngarahkeun hiji Autonomous Atak Electric pikeun dianggo dina Taman Perumahan di Ploeşti. Otonom Atak Electric, anu bakal nyayogikeun jasa pilot dina daérah anu parantos ditangtukeun, bakal dikirimkeun ka BSCI dina ahir taun. Karsan, anu parantos seueur seueur anu penting dina bidang téknologi, bakal sadar penjualan proyék otonom munggaran di Éropa dina kelas 8 meter na ku pangiriman éta bakal dilakukeun ka Romania.


Pikeun leuwih ti 50 taun dina industri otomotif Turki Karsan perenahna di hiji lokasi tunggal produsén mobil multi-merk bebas, ogé perusahaan Turki anu ADASTEC CORP. Dina kerangka gawé barengna sareng Atak Electric, éta nampi perintah kahijina dina waktu anu singget dina modél Atak Electric, dimana éta mimiti damel dina nyetir otonom Level-4. BSCI, salah sahiji perusahaan téknologi terkemuka di Romania, ngarahkeun hiji Autonomous Atak Electric pikeun dianggo dina Taman Perindustrian di Ploeşti, nagara. Dina lingkup proyék éta, Otonom Atak Electric, anu bakal nyayogikeun jasa pilot dina daérah anu ditangtukeun dina Taman Perindustrian, bakal dikirimkeun ka BSCI dugi ka akhir taun.

"Orde munggaran ti Otonom Atak Electric ka Éropa"

Sanaos wabah coronavirus (Covid-19) énggal anu dipangaruhan dunya, CEO Karsan Okan Baş nyarios, "Di Autonomous Atak Electric, anu tujuanana pikeun nyangking karakter nyetir otonom-4, urang bakal fokus kana Éropa dina waktu anu singget. Kami nyandak pesenan kami ti BSCI, salah sahiji perusahaan téknologi penting Romania. Tatanan ieu nguatkeun kapercayaan kami dina proyek. Otonomi Atak Electric, anu prototipe bakal réngsé dina bulan Agustus, bakal janten beus listrik anu munggaran sareng karakter nyetir otonom anu diadaptasi kana kaayaan jalan nyata. Salaku tambahan, kalayan pesenan ieu, anu urang rencanana kirimkeun dina akhir taun, kami bakal ngajual proyék otonom munggaran di Éropa dina kelas 8 meter. Nalika neraskeun pagawean urang tanpa jalan laun kalayan pendekatan perintis kami dina solusi transportasi sustainable, kuring ngaharepkeun yén kami bakal salamet pikeun wabah anu mangaruhan dunya sa pas mungkin sareng ngalaksanakeun deui dinten séhat. " saur.

Level-4 Otonomi Bakal Dipadu

Dina proyék anu tiasa direalisasikeun ku tim R&D Karsan, Atak Electric bakal dilengkepan fitur nyetir Otonomi Level-4. Dina kaayaan proyék éta, perusahaan Turki ADASTEC CORP, anu ngalaksanakeun nalungtik ngeunaan kandaraan otonom. Kolaborasi sareng Karsan, éta rencana pikeun ngarengsekeun kendaraan listrik Otomatis Atak Prototipe-awal Agustus. ADASTEC CORP. Tes, simulasi sareng studi validasi Atak Electric, anu bakal disayogikeun ku fitur nyetir otonom ku cara ngintegrasi Level-4 Autonomous software anu dikembangkeun ku Atak Electric kana arsitéktur listrik-éléktronik sareng parangkat lunak kendaraan listrik, bakal diteruskeun dugi ka akhir taun.



Janten kahiji komen

koméntar