Bonus Tambahan Pagawean Umum Bakal Dibayar Ayeuna

bonus tambahan pagawé umum bakal dibayar ayeuna
bonus tambahan pagawé umum bakal dibayar ayeuna

Zehra Zümrüt Selçuk, Menteri Kulawarga, Buruh sareng Jasa Sosial, ngingetkeun yén bonus tambahan umur 52 dinten sareng dikaluarkeun dua kali sataun sareng mayar dua installment, ngingetkeun yén ansuran munggaran disimpen dina tanggal 2 Januari dina pembayaran wajib 26 dinten.


Ngantebkeun yén pangmayaran tambahan 13 dinten karyawan umum bakal disimpen kana rekening ayeuna, Selçuk nyatakeun yén pangmayaran tambahan dibayar ka pagawé umum salaku bagian tina UU No 6772 ngeunaan tambahan para pagawé anu damel di nagara sareng lembaga pagawéan na ogé kaasup taun 2017.

Selcuk, "Kementrian salaku éta salawasna ngahasilkeun nilai pikeun masa depan Turki, urang bakal teras-terasan ngadeg ku barayana dina pangwangunan tenaga kerja urang anu jadi suporter pangsaéna." ungkapan anu dianggo.

Perhatosan yén pamayaran éta dilakukeun sateuacan Idul Fitri, Menteri Selcuk ngucapkeun salametan salami para pagawé.



Janten kahiji komen

koméntar