Başakşehir Çam sareng Rumah Sakit Kota Sakura Dibuka

cam basaksehir sareng rumah sakit kota sakura dibuka
cam basaksehir sareng rumah sakit kota sakura dibuka

Présidén Erdoğan nyieun ujian di Başakşehir Çam sareng Rumah Sakit Kota Sakura sateuacan upacara na. Narima inpormasi ti otoritas, Erdogan, Menteri Kaséhatan Dr. Fahrettin Koca dibarengan ku pihak anu dipikaresep.


Dina pidato dina upacara pembukaan, Erdoğan ngaharepkeun yén rumah sakit, anu ditugaskeun sareng Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe, bakal aya mangpaatna pikeun nagara, bangsa sareng Istanbul anu indah, saurna, "Dinten ayeuna urang nambihan cincin énggal pikeun silaturahim Turki-Jepang anu jero sareng multidimensional. Kami parantos netepkeun nami rumah sakit salaku Başakşehir Çam sareng Rumah Sakit Kota Sakura, kerjasama sareng dua nagara. Kami parantos ngadamel karya anu sanés janten salah sahiji tugu bangga Istanbul ka nagara urang kalayan infrastruktur téknologi, gedong, lokasi, fasilitas sareng fitur anu sanés. ”

Nyarios yén lingkungan sareng rumah sakit anu ramah énergi mangrupikeun salah sahiji conto anu paling hadé pikeun partnership pribadi-swasta, Erdogan nyarios yén pagawéan ieu bakal ngagaduhan peran anu penting dina merangan wabah Kovid-456, khususna ku 2 rébu 682 ranjang, 725 diantarana mangrupikeun unit perawatan intensif, 90 kamar poliklinik sareng 19 ruang lapang operasi. bébéja.

"Istanbul parantos janten pusat kaséhatan internasional"

Présidén Recep Tayyip Erdoğan nyatakeun yén nalika kapasitas rumah sakit pinuh, anu bakal dilayanan jumlahna aya 107 cabang, parantos ngahontal, éta rencanana nyandak 35 rébu pasien pasien unggal dinten sareng pikeun ngalakukeun 500 pembedahan anu diulas.

"Rumah sakit urang, anu ngagaduhan 8 jalur helikopter ogé taman mobil 134 rébu 3 kendaraan, bakal ngalayanan sémah urang anu caket ka Bandara Istanbul ogé bangsa kami. Dina basa sejen, Istanbul ogé parantos janten pusat kaséhatan internasional. ”

"Kami ngutus parabot médis sareng masker ka 82 nagara"

Dina prosés pandemik, salian ti Turki pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing, kakurangan médis kakurangan nagara-dulur anu ramah sareng ramah bakal neraskeun ngirim bantuan Stating, "Kami parantos ngirim pasokan médis ka 82 nagara sareng topéng. Kalayan kapercayaan yén nasib sareng duka urang umum, urang bakal terus ngeprak kasempetan anu urang gaduh pikeun sakumna umat manusa ngalawan ieu wabah. "

"Abdi ngarepkeun rumah sakit supados nyandak kaséhatan sareng kesejahteraan ka masarakat Istanbul"

Ngomong dina upacara pembukaan anjeunna dihadiran ku metode videoconferencing, Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe nyarios, "Kuring ngaharepkeun rumah sakit ieu, anu ogé ngagaduhan nami sakura, anu mangrupikeun simbol Jepang, kalayan tangkal pinus anu ngingetkeun kaséhatan sareng tanaga, nyangking kasehatan sareng kasenangan ka masarakat Istanbul salamina."

Menteri Kaséhatan Fahrettin salaki dina biantara dina upacara ieu, anu ngajagaan hak sadayana pikeun kaséhatan, kasehatan anu pas sareng kualitas pikeun dulur sadayana anu kedah nyarios yén Turki ngagaduhan aksés ka léngkah.

"Rumah sakit anu dibuka, mangrupikeun rumah sakit panggedéna di dunya. Ngomong yén kompléks kaséhatan ieu sanés ngan ukur rumah sakit, Koca nyarios, "Kota mangrupikeun rumah sakit anu diwangun ku 8 rumah sakit, anu masing-masing khusus dina bidangnya. 426 ranjang perawatan intensif ngagaduhan jumlahna 2 ranjang. Aya 682 kamar ujian sabar. Éta ngagaduhan 725 kamar operasi, 3 anu dilengkepan pinuh, hibrida. Éta ngagaduhan 90 kamar pangiriman sareng 28 unit kaduruk sareng ranjang. Rumah sakit ieu ngagaduhan kapasitas ngawula 16 rébu pasien dina hiji dinten. Éta gedong insulated seismic panggedéna di dunya kalayan 35 isolator seismic. Ku cara kieu, sadaya jasa kalebet gempa bumi tiasa jalan tanpa gangguan. "

Turki 18 taun, 87 rébu 512 kapasitas ranjang dikedalkeun

Salila 18 taun katukang, paréntah sareng dhukungan Présidén Erdogan saluyu sareng gedong rumah sakit 636 struktur sareng Turki, 87 512 perolehan ranjang anu mindahkeun salaki Menteri-menteri, "total jumlah fasilitas kaséhatan anu bakal diwangun dina mangsa ieu, mendakan 3 rébu 345. Taun 2016, 10 rumah sakit kota ngamimitian operasi. Kalayan sareng Rumah Sakit Başakşehir, kami parantos nampi rumah sakit kota anu ka-11. Konstruksi 6 rumah sakit kota ayeuna nuju diteruskeun. ”

Menteri Suami, 2023 di rumah sakit kota jalan kasehatan anu kuat Turki disuarkeun pikeun targétna tiasa dilaksanakeun salaku titik ahir pangantenan sareng jasa.

"Turki dina abad ka-21 bakal nyitak nami nagara kasehatan"

Kaséhatan internasional sareng kualitas jasa kaséhatan tur pariwisata kalayan arah anu khusus pikeun tujuan anu penting pikeun pendidikan kaséhatan mangrupikeun léngkah penting anu ditanggung ku Menteri stres salakina, saur anjeunna:

"Rumah sakit kota bakal ngabantosan nagara urang pikeun muka poténsialna ka dunya. Kami ngagaduhan infrastruktur anu langkung saé tibatan ampir unggal nagara anu nuju pariwisata kaséhatan. Sakumaha anu sering kami nyarios, rumah sakit kota urang mangrupikeun tempat anu anyar dina bidang kasomeahan sareng téknologi modern panganyarna sareng kanyamanan fisik. Nanging, éta personil kaséhatan kualitas urang anu bakal dijalankeun di gedong-gedong ieu. Unggal dinten sistem perawatan kaséhatan urang langkung kuat di dunya abad ka-21 bakal nyitak nami Turki salaku nagara kaséhatan. "



Janten kahiji komen

koméntar