Pencegahan Pencegahan Pangawetan sareng Pangawasa Covid-19 ti TSE ka Industriis

Nyegah inféksi kabersihan covid sareng pituduh kontrol ka industrialis
Nyegah inféksi kabersihan covid sareng pituduh kontrol ka industrialis

"Covid-19 Hygiene, Pencegahan Pencegahan sareng Pangendali Pitunjuk" disiapkeun ku para ahli dina Standards Institute Turki (TSE), anu bakal janten petunjuk dina perang perusahaan industri sareng Covid-19.


Pitunjuk anu bakal janten pituduh dina perang ngalawan organisasi industri ngalawan Covid-19 dina kabersihan sareng pencegahan inféksi. Nyebutkeun yén pituduh pikeun tujuan pikeun masihan industrialis dina sadaya séktor inpormasi ngeunaan pencegahan sareng pangendalian inféksi, Menteri Varank saurna: "Pitunjuk tujuan pikeun para industrialis dina sagala séktor diajar ngeunaan pencegahan inféksi sareng prosedur kontrol. Ukuran-ukuran anu kami jaga kasehatan karyawan, pengunjung, suplai, nyaéta sadayana pamangku kapentingan perusahaan industri. Kami henteu maksakeun biaya anu tinggi dina perusahaan. Jadi, urang nyarankeun ngalakukeun ukuran basajan tapi éféktif. ” saur. Nanyakeun organisasi industri nengetan sadaya saran dina manual, upami aranjeunna hoyong ngahasilkeun produksi anu aman sareng higienis di fasilitasana, saur Menteri Varank, "Éta henteu ngan ukur nungtun perusahaan nalika ngalawan ieu wabah. Éta ogé bakal mastikeun perusahaan-perusahaan matuh standar produksi anu dipercaya sareng higienis anu dipikabutuh ku jaman pasca-wabah. Kami bakal ngaudit perusahaan anu sasuai sareng masihan COVID-19 Sertipikasi Produksi Aman dina bentuk sertipikat kualitas internasional kanggo anu lulus pamariksaan. " dianggo babasan.

Nginget yén sertifikasi bakal dilakukeun ku TSE bakal ngahasilkeun kauntungan anu penting pikeun para industrialis, Varank nyarios, "Dina periode anu badé, jinis sertifikasi ieu bakal langkung jelas dina perdagangan internasional. Langkung perhatian anu bakal dibayar kanggo naha konsumén asing nyanggakeun kaayaan higienis perusahaan anu nuju diarahkeun. Jalma anu ngalaksanakeun produksi dina kaayaan anu aman ogé bakal janten dominan pasar. Urang badé dilegakeun kagiatan sertifikasi ieu, anu bakal urang ngamimitian ku fasilitas industri, ka séktor anu sanésna; kami hoyong nempatkeun rasa kapercayaan di puseur kagiatan kagiatan ekonomi. ” anjeunna nyarios.

Menteri Varank ngayakeun konperénsi pers di Kementrian pikeun ngenalkeun panduan anu disiapkeun ku para ahli TSE sareng kalebet ukuran anu kedah dilaksanakeun dina perang ngalawan Covid-19 di perusahaan industri. Menteri Varank nyatakeun yén saprak mimiti pépédi, aranjeunna parantos sukses ngalawan virus berkat kawijakan anu efektif anu dilaksanakeun dina pimpinan Présidén Erdoğan. Nganyatakeun yén aranjeunna nyandak pendekatan dinamis dina sakumna daérah administrasi umum kalayan sumanget sumanget total, saur Menteri Varank dina biantarana:

BARU BARAT KURING: Minangka Menteri Perindustrian sareng Téknologi, kami parantos nyatakeun dina unggal platform anu kami prioritas nyaéta para tenaga kerja dina léngkah-léngkah anu urang lakukeun dina mangsa ieu. Kalayan gawé babarengan anu caket sareng pamangku kapentingan dina sektor nyata, urang nyegah kamungkinan karajaan. Tapi nalika mastikeun kasinambungan produksi, garis beureum urang kasehatan karyawan.

HERO UNTITLED: Turki, asalna tina industri listrik. Produk industri ngagaduhan langkung ti 180 persén tina 90 miliar dollar ékspor. 5 sareng satengah juta tenaga kerja anu damel di manufaktur mangrupikeun pahlawan anu teu aya namina suksés ieu. Kami parantos ngusahakeun ngajaga infrastruktur padet ieu dina cara anu paling mungkin nalika prosés wabah. Kebersihan Covid-19, Pencegahan Pencegahan sareng Pengendalian Inféksi ngagambarkeun sumanget ieu.

Urang ngorok KANGGO: Luyu sareng masalah wabah sareng tungtutan anu datang, urang henteu kantos nampi pamahaman pikeun ngeureunkeun produksi lengkep. Pitunjuk anu urang parantos nyayogikeun tujuan pikeun para industrialis di sadaya séktor kanggo gaduh inpormasi ngeunaan pencegahan sareng pangendalian inféksi. Ukuran-ukuran anu kami jaga kasehatan karyawan, pengunjung, suplai, nyaéta sadayana pamangku kapentingan perusahaan industri. Kami tiasa nggambar kerangka anu sadayana industriis kami tiasa diterapkeun gampang.

TINGKATKAN bakal ngalamar: Kami nampilkeun pendekatan anu konsisten sareng fleksibel dina petunjuk ieu. Nanging, kami henteu maksakeun biaya anu tinggi dina perusahaan. Janten, kami nyarankeun nyandak ukuran anu sederhana tapi efektif. Dina kaayaan kaayaan pandem, perusahaan kedah mastikeun nuturkeun aturan ieu. Nanging, upami aturan ieu dituturkeun; Pangaruh wabah dina produksi bakal turun sareng ngaleungit, résistansi sektor nyata kana pandéma bakal ningkat, sareng ku pamutahiran paménta asing, produsén urang bakal aya payuneun pesaingna dina jangka pasca covid.

SIJIL PRODUKSI SAFE KUMAHA DITADI: Pitunjuk ieu henteu ngan ukur pituduh firms dina nungkulan wabah. Éta ogé bakal mastikeun perusahaan-perusahaan matuh standar produksi anu dipercaya sareng higienis anu dipikabutuh ku jaman pasca-wabah. Fasilitas industri tiasa tiasa nerapkeun kana TSE upami aranjeunna nyumponan standar anu aya dina Buku Panduan sareng ngalaksanakeun prosésna sasuai. Ngalamar pariksa pamariksaan anu sasuai sareng masihan COVID-19 Sertifikasi Produksi Aman dina bentuk sertipikat kualitas internasional kanggo anu lulus pamariksaan.

TIANG NANGGALKEUN TAMBAHAN: Dokumén ieu bakal mawa sababaraha kauntungan anu penting pikeun para industrialis urang. Éta bakal mastikeun karyawan dipercantenkeun gawana sareng nyumbang kana nambahan produktivitas. Hal éta bakal nyorong produksi anu cocog pikeun kaséhatan manusa sareng miceun tanda tanya dina pikiran konsumen ngeunaan kabersihan sareng sanitasi. Dina jaman anu bakal datang, jinis sertifikasi ieu bakal langkung penting dina perdagangan internasional. Langkung perhatian anu bakal dibayar kanggo naha konsumén asing nyanggakeun kaayaan higienis perusahaan anu nuju diarahkeun. Jalma anu ngalaksanakeun produksi dina kaayaan anu aman ogé bakal janten dominan pasar.

ATAWA SEKTOR LAIN NEXT: Urang badé dilegakeun kagiatan sertifikasi ieu, anu bakal urang ngamimitian ku fasilitas industri, ka séktor anu sanésna; Kami hoyong nempatkeun rarasaan kapercayaan di pusat sadaya kagiatan ékonomi.

"MANUFACTURERS MELENGKEUN AYA ITUJUKU ITU ITU GOLEK"

Menteri Varank, dina patarosan ngeunaan kaayaan pang anyarna dina uji Covid-19 dina OIZ, nyatakeun, "Ieu mangrupikeun aplikasi anu ditungtut produksi produksi ti kami. Uji Covid-19 kanggo pagawé damel di perusahaan industri. Ku kituna, teu aya anu cangcaya ngeunaan mastikeun lingkungan produksi anu aman. Kami damel di dieu sareng kementerian kaséhatan urang, khususna ngeunaan kanyamanan pagawé urang. aranjeunna ngan ukur laboratorium kanggo ngaladénan industri sareng nguji conto anu dicandak. Nalika urang ngungkabkeun tingkat kasus uji, urang tiasa ningali nomer di tingkat 3 per rébu. Ieu pisan pikaresepeun pikeun urang. Pabrikan ogé ningali yén ukuran lakukeun didamel, "saurna.

"11 KOMPUTES GAMPANG APLIKASI"

Menteri Varank ngawaler patarosan naon tahapan aplikasina dina standar anu disiapkeun ku TSE kanggo masker lawon:

Salaku TSE, kami parantos nyiptakeun sareng nyebarkeun standar urang ku kituna aranjeunna tiasa mutuskeun masker lawon anu bade mésér di pasar, khususna nalika balanja, supados warga henteu kedah hariwang. Perusahaan anu ngahasilkeun saluyu sareng standar ieu dilarapkeun ka TSE sareng inpormasi fasilitas sareng produk sampel. Saatos pamariksaan laboratorium rinci éta, aranjeunna dipasihan sertipikat TSE tina akurasi. Sapertos dinten ayeuna, 11 perusahaan parantos nyusun aplikasi pikeun kéngingkeun sertipikat TSE, sababaraha di antarana parantos réngsé prosés pamariksaan di fasilitas produksi, sareng tes laboratorium masker parantos ngamimitian.

Pikeun "Kaséhatan Covid-19, Pencegahan Pencegahan sareng Pangendali Pitunjuk" Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar