Mobil kabel Datang ka Istana Sejarah Maras

datang benteng mobil kabel bersejarah ka maras
datang benteng mobil kabel bersejarah ka maras

Restorasi Istana Sejarah Maras, anu janten simbol seueur peradaban sareng sajarah Kahramanmaraş 3 taun, parantos réngsé.


Walikota Hayam Metropolitan Kahramanmaraş Hayrettin Güngör ngiringan pers sareng ngawaler patarosan.

Présidén Güngör ngadamel laporan di handap ieu dina pernyataan-Na; "Upami ijin tiasa dipendakan ti dewan ti Marash Castle sajarah, éta dianggap ngawangun mobil kabel sareng sistem angkat. Saatos salametan, urang badé ngabuka item pinuh ku karya restorasi. Dina waktos anu sami, éta ditujukeun pikeun ngalengkepan konstruksi réstoran 2 tingkat sareng imah banglo di Pusat ski Yedikuyular. " saur.



Janten kahiji komen

koméntar