e-Pamaréntahan 1.000 TL Sosial Pertanyaan Pertanyaan! Hasil Aplikasi Kesejahteraan Sosial Pandemi

e kaayaan pandémik sosial pangrojong panawaran hasil pandématis
e kaayaan pandémik sosial pangrojong panawaran hasil pandématis

Fase 1000 aplikasi pendukung e-Government 3 TL pandaptaran anu dilakukeun. Pangmayaran kaping 1 sareng ka-2 artos bantosan sosial dilakukeun kanggo anu peryogi. Rincian ngeunaan cara nerapkeun kanggo yasa fase 3 TL bantuan sosial ayeuna nuju heran. Janten kumaha kuring tiasa nerapkeun 1000 TL, sareng saha anu tiasa meunang?


Fase katilu aplikasi kauntungan kaamanan sosial tina 1000 TL, anu dipasihkeun ku Kementerian Buruh Keluarga sareng Jasa Sosial, pikeun warga anu kapangaruhan ékonomis ku pandémik coronavirus. Menteri Kulawarga, Buruh, sareng Sosial Zehra Zümrüt Selçuk ngungkabkeun dina pernyataan na minggu kamari anu "3. Kami nampi langkung ti 3 juta aplikasi pikeun program kami anu kaluar. Kami parantos ngadamel 6 rébu pamayaran dina Fase 3 dugi ka ayeuna. ” saur. Warga anu hoyong nampi artos bantosan sosial ngadamel patarosan tina sistem e-pamaréntah.

KUMAHA NGAPAK 1000 TL APLIKASI ASSISTANCE SOSIAL PANDEMIK? (E-pamaréntah)

Kauntungan kaamanan sosial 1000 TL dibayar ka anu peryogi kusabab virus korona. 1000 bantosan dukungan pandemik TL tiasa dilakukeun ngalangkungan e-Government. Duit bantosan sosial Aplikasi fase ka-3 Aplikasi dilakukeun dumasar kana angka nomer terakhir tina identitas TR.

Aplikasi kanggo Fase 3 parantos ngamimitian ngaliwatan modul Program Pandhuan Sosial Pandemi di E-Government.

Numutkeun angka panungtungan tina Nomer TR Idéntitas anjeun;

0- Senén
2-Salasa
4-Rebo
6-Kemis
8- Jumaah

Anjeun tiasa ngadamel aplikasi anjeun dina dinten.

Saha waé tiasa nerapkeun tanpa aya larangan dina dinten Sabtu sareng Minggu.

Pikeun ngalarapkeun Kanggo ngalangkungan Klik di dieu

BAGAIMANA 1000 TL SOSIAL DENGAN PERTANYAAN WANG?

Pikeun naroskeun kauntungan kaamanan sosial TL via e-Government, login ka akun e-Government anjeun via link di handap ieu. Lajeng, dina tombol teang, angkat ka bagian "Informasi Bantuan Sosial" ti Departemen Kulawarga, Buruh sareng Layanan Sosial. Teras klik tombol pamundut.

Naroskeun Duit Bantuan Sosial Klik di dieu

Saha anu tiasa nampi artos bantosan sosial?

Ku Asosiasi Sosial sareng Solidaritas yayasan; UU Dinas Bantuan Sosial sareng Solidaritas Nomer 3294 atanapi 2022

Dina jero lingkup UU ngeunaan Beungkeutan Bulanan Warga Turki Langkung Umur 65, Kabisaan, Lemah sareng Yatim (Penantén Kolot, Pencét Pencét, Pencét Pencét,

Pencét Silicosis,

Bantuan Tunai Biasa pikeun Awéwé Anu Anu Dihukum Badé,

Bantuan Tunai Biasa pikeun Kulawarga Prajurit Anu Masih,

Manfaat yatim yatim

Bantuan Kanak-kanak Prajurit anu Gencil,

Bantuan Atikan Kondisi,

Bantuan Kaséhatan Kondisi,

Kalahiran Bantuan Katerangan,

Program Bantuan Kaluangan Biasa pikeun Tuberkulosis sareng Pasén SSPE sareng Pananjuran Psycho-Social and Financial Leungitna) bakal dibayar 1.000 TL dina lingkup Program Roabilitas Énerasi Pakakas Shield Package Program, tanpa peryogi aplikasi naon waé.



Janten kahiji komen

koméntar