Gebze Darıca Metro dibiayakeun pikeun dibuka dina Séptémber 2023

gebze ogé ditujukeun pikeun muka subway na dina Séptémber
gebze ogé ditujukeun pikeun muka subway na dina Séptémber

Union of Munisipalitas Marmara sareng Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın naliti karya konstruksi Gebze-Darıca Metro Line, anu dialihkeun ka Kementerian Angkutan sareng Infrastruktur, 52 méter di handapeun taneuh. Karya terowongan tina proyék subway, anu didasarkeun ku Kocaeli Munisipal Metropolitan sareng engké dialihkeun ka Kementerian Pengangkutan sareng Infrastruktur kalayan inisiatif Walikota Büyükakın, terus dina cara demam. Walikota Büyükakın, anu ngadamel pernyataan 52 méter di handap taneuh kalayan turun ka torowongan di daérah anu bakal janten Stasion Tengah Gebze, saurna, "Aya hiji karya anu saé pisan. Aya tim anu terus damel siang sareng wengi. Struktur anu bakal aya dina torowongan di stasion ieu bakal direngsekeun dina ahir Juni. ”

"Kami néwak kasempetan pikeun maju langkung gancang"


Walikota Gebze Zinnur Büyükgöz, Présidén AK Partai AK İrfan Ayar, Wakil Sékretaris Jéndral Metropolitan Mustafa Altay sareng tim téknis kontraktor, anu ngalaksanakeun konstruksi proyek, ogé hadir dina pamariksaan ieu. "Pangwangunan torowongan dianggo terus," saur anjeunna. "Perusahaan kontraktor kami terus jalan gancang. Abdi hoyong hatur nuhun ka sadayana anu nyumbang. Abdi hoyong ngahatur nuhun anu pang ageungna ka Présidén urang Recep Tayyip Erdoğan. Kalayan dukunganna, kami bakal tiasa ngajalankeun proyék ieu gancang-gancang. Kalayan Menteri Pengangkutan muatan proyek, urang ngagaduhan kasempetan pikeun maju langkung gancang. Ku cara kieu, urang bakal parantos réngsé proyek Metro kami dina jangka waktu ieu. ”

"AYA TU DIA GAMPANG TANGGUNG TANGGAP SIEUN"

Walikota Metropolitan Walikota Kocaeli Metropolitan Perbandaran Assoc. Dr Tahir Büyükakın saur, "Ayeuna turun ka 15.4 méter. Torowongan sareng struktur stasion ayeuna nuju diwangun. Ieu gambar anu geulis pisan yén kami reueus tur bagja. Ékavasi diteruskeun dina tilu deui struktur stasion kalayan karya anu gancang pisan. Kalayan ijin ti Allah, proyék ieu bakal réngsé dina waktuna anu dijadwalkeun. Hatur nuhun deui Présidén urang. Kalayan komisi Kementerian Angkutan, kalayan ijin ti Allah, urang bakal dibuka proyek Metro kami pikeun jasa warga nagara urang anu tinggal di daérah ieu salami periode ieu ”.

"Kami ngaréka-réprés dina proyék dina proyék Séptémber 2023"

"Proyék ieu dianggap salaku karya anu diwangun ku jalur angkutan sareng jalur angkutan umum antara Darica Gebze sareng Zona Industri Terancang, tapi dasarna mangrupikeun karya infrastruktur anu nyambungkeun dua métropolitan," saur Présidén Büyükakın. "OIZs kami dihijikeun sareng Gebze sareng Marmaray. Kami nyambung ka sakumna infrastruktur sistem rel di Istanbul. ” Ngomongkeun yén kontraktor perusahaan damel saé pisan, Walikota Büyükakın nyarios, "Abdi badé ngahatur nuhun sadaya réréncangan urang dina siang sareng wengi di situs ieu sareng Diréktur Umum Investasi Kamentrian Angkutan sareng Infrastruktur kami. Abdi hoyong hatur nuhun ka jalma-jalma anu hirup di Gebze pikeun kasabaran sareng pangertianana. Mudah-mudahan, upami teu aya setback, kami merencanakeun pikeun ngarengsekeun proyék metro kami di Séptémber 2023 numutkeun jadwal kerja anu rencanana. Kusabab koronavirus, tangtosna, ku ngurus jarak sosial, nyandak ukuran anu dipikabutuh dina hal kasehatan sareng kaamanan padamelan, padamelanna diteruskeun. "

"ATAWA INTERVIEW MINIS NEGARA BISA KOMUNITAS INI"

Walikota Büyükakın sakali deui negeskeun "Muga-muga ieu bakal dilayanan kana Gebze urang dina Séptémber 2023" sareng sakali deui ditaroskeun ngeunaan patarosan anu dikirimkeun ka Bandara Sabiha Gökçen, "Sateuacanna, Perbandaran Kocaeli Metropolitan kagungan protokol sareng Perbandaran Metropolitan Istanbul. Aranjeunna bakal nyangking Sabiha Gökçen ka jero taneuh. Urang ogé bakal nyiptakeun jalur Sabiha Gökçen ti dieu. Kamentrian Angkutan Kami teruskeun rundingan na ngeunaan masalah ieu. Kusabab éta jalur metro sanésna tiasa dianggo. Kami ogé gaduh studi jalur metro pikeun nyambungkeun Bandara Cengiz Topel sareng distrik Derince, Izmit sareng Kartepe kami antara distrik Körfez. ”



Janten kahiji komen

koméntar