Garis Railway Diyarbakır Kurtalan Reklamasi Bumi Daérah Lahan Bumi

jalur jalan diyarbakir saltalan jalur urug perbaikan
jalur jalan diyarbakir saltalan jalur urug perbaikan

Garis Diyarbakır Kurtalan km: 5 + 900 sareng km: 6 + 200 Bumi Daérah Reklamasi Daérah Tender


5 firma dianugerahi pikeun tender Diyarbakır Kurtalan Line km: 2020 + 206793 sareng km: 2.651.059,05 + 5 urug longsor Turki State Railways Enterprise TCDD 900th Region Purchasing Directorate (TCDD) kalayan perkiraan biaya 6/200 KIK. masihan lembut sareng kéngingkeun TRANSPORTATION CONSTRUCTION AUTO TRM SAN LTD kalayan tawaran 5 TL.

Éta tender nyertakeun hasil pikeun perbaikan Daérah longsor antara Diyarbakır Kurtalan Line km: 5 + 900 sareng km: 6 + 200. Durasi pagawéan nyaéta 120 (saratus dua puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.



Janten kahiji komen

koméntar