Periode Pasini Online Ngalawan Kovid-19 di Ojen Otomatis

Periode janjian online ngalawan kovid dina kaahlian otomatis
Periode janjian online ngalawan kovid dina kaahlian otomatis

Dina periode ieu nalika kapentingan balanja online sareng transaksi online parantos ningkat kusabab coronavirus jinis anyar (Kovid-19), kaahlian otomatis, anu sering diarepkeun ku anu hoyong mésér mobil, ogé ditunjuk ku janjian online dina lingkup serangan tina wabah.


Kusabab wabah Kovid-19, anu ngoyagkeun dunya sareng nyebar ka sadaya nagara, minat balanja online sareng transaksi online beuki ningkat. Refleksi tina kaayaan ieu ogé ditingali dina sektor otomotif .. Dina prosés ieu, sababaraha perusahaan ngajual kendaraanna di lingkungan online, kalayan ngajual enol jumlah kendaraan, tanpa peryogi tinggalkeun bumi. Hatur nuhun kana parobihan beuli, konsumen ngahémat waktos sareng ngagaduhan kasempetan pikeun ningali sadaya rinci ngeunaan kaayaan ayeuna kendaraan anu badé mésér ku laporan ahli ngeunaan kendaraan anu badé mésér.

Nalika laporan anu ditampi tina perusahaan kaahlian sareng perusahaan bebas masihan kapercayaan ka konsumen, éta ngabantuan mésér pikeun ngaleungitkeun tanda tanya ngeunaan kendaraan. Salila periode ieu, kaahlian nyiptakeun kontribusi pikeun ngalawan Kovid-19 ku jalan ngalih kana sistem janjian online.

TÜV SÜD E-Ahli Asisten General General Ozan Ayözger sadunya anu Turki sareng anu telat dinten susah ieu, nyarios aranjeunna diusahakeun masihan jawaban kana pamariksaan otomatis, "Sateuacan para palanggan kami sumping ka cabang kami yakin janji dipenta ngirim via kami atanapi ngalangkungan pusat sauran dina situs wéb kami. Ku cara kieu, urang tiasa ngajaga prosés séhat anu diperyogikeun pikeun palanggan sareng karyawan ku mastikeun jarak sosial di cabang urang. ”

Nginget yén para nasabah tiasa ngabéréskeun transaksina tanpa ngantosan di cabang bari milih dinten, jam, lokasi sareng bungkusan anu cocog sareng sistem janji, Ayözger nyarios, "Kalayan nambahan minat kana sistem janjian online, konsumen ngahémat waktos sareng sadaya rinci ngeunaan status ayeuna kendaraan anu badé pikantuk. kendaraan ngagaduhan kasempetan pikeun nguji halaman iklan. " saur.

Nyarios yén TÜV SÜD D-Ahli parantos nyandak pancegahan ngalawan virus dina titik kaahlian otomatis pikeun para karyawan sareng kasehatan para nasabah, Ayözger nyebatkeun yén aranjeunna parantos nerapkeun ukuran ieu sacara terperinci dina hal palanggan sareng para karyawan.

'TI SANGGUH Nuju NU TUNGGUH

Ozan Ayözger ogé ngadamel evaluasi ngeunaan épéktip Kovid-19 dina industri mobil anu biasa. Ngabenerkeun yén kalambutan anu dialaman dina unggal séktor ogé ditingali dina industri mobil anu dianggo, saur Ayözger:

"Kalayan turunna diobral kendaraan leungeun kadua, perusahaan kaahlian parantos ngamimitian sakedik. Salaku tambahan, kabiasaan meuli konsumén parantos parobihan sareng penjualan tina platform jualan online dina sektor mobil anu dianggo parantos ningkat dibandingkeun taun-taun sateuacana, sakumaha penjualan turun tina periode pra-epidemik. "

'TUHAN KEDUA AYA bakal dilebetkeun'

Ozan Ayözger, anu ogé ngabédakeun prediksina ngeunaan nalika prosés normalisasi bakal ngamimitian dina sektor éta, menyimpulkan sapertos kieu: "Kalayan rekomendasi panitia ilmiah sareng rencana normalisasi anu ditetepkeun ku pamaréntah urang, gerakan sakedik dimimitian dina séktor kendaraan sareng penilaian. Sanaos urang henteu tiasa ngarep-arep balik deui ka jaman sa-jaman anu gancang, kami percaya yén perdagangan kendaraan kadua ogé bakal hasil deui berkat deui tindakan pikeun dilakukeun dina 2 bulan ka hareup janten bagian tina prosés normalisasi énggal. ”



Janten kahiji komen

koméntar