Çanakkale 1915 Sasak janten Jasa dina Maret 2022

jambatan canakkale bakal ngalebetkeun jasa dina Maret
jambatan canakkale bakal ngalebetkeun jasa dina Maret

Présidén Recep Tayyip Erdoğan hadir dina Acara Parantosan Menara Çanakkale 1915 dina parantosan pidéo sareng konferensi video babarengan sareng Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Adil Karaismailoğlu.


Erdogan sareng Karaismailoğlu nyieun pernyataan dina upacara parantosan salah sahiji menara jambatan.
Sorotan tina pernyataan anu dilakukeun dina upacara kieu nyaéta:

Mugia urang bakal netepkeun jangji yén tetep sasak ieu dina Maret 2022, kami bakal muka jasa éta ka sadaya Turki

Jambatan tengah 2023 sasak mangrupikeun conto ngeunaan tujuan 2023 urang.

Konstruksi sasak di Selat Çanakkale mangrupikeun impian tina abad-abad. sapertos seueur impian di nagara urang, éta muji kami janten kanyataan.

Di dunya anu bakal dirobih deui sacara politik sareng ekonomis saatos coronavirus, sasak ieu bakal janten infrastruktur anu penting pikeun urang.

Kalayan proses ieu, sadaya blok sadaya 4 munara parantos réngsé sareng panggung penting dina pangwangunan sasak éta ayeuna ditinggalkeun.

Rumah Sakit Kota Başakşehir II. dina tanggal 21 Mei, sareng Perdana Menteri Jepang, Mr. Abe, ngalangkungan videoconferencing.

Nalika urang ngalakukeun ieu, bagian anu dipimpin ku CHP sok narékahan pikeun nyegah usaha urang, pikeun nyegat kami sareng bohong sareng fitnah.

Serangan dina kelompok dukungan kasatiaan di Van mangrupikeun tindakan teroris anu ngalibatkeun anggota HDP. Tumindak HDP dilaksanakeun kalayan cara anu sami sareng anggota CHP. Metode anu béda.

Menteri Angkutan Adil Karaismailoğlu: Dinten ieu kami nyaksés sajarah. Kami ngahijina menara mimiti di dunya 1915 Sasak Çanakkale. Pelayanan féri antara Lapseki sareng Gelibolu bakal nyandak 1.5 jam sareng sasak éta, nalika éta bakal nyandak 6 jam. Pengangkutan sareng transportasi panumpang dina jalan raya urang naek unggal dinten. Sasak éta bakal ngahubungkeun Teras sareng Wilayah Aegean, sareng bakal nguntungkeun kamandang maju ékonomi. Jalan kaayaan bakal disingkatkeun ku 101 kilométer sareng jalan gede 40-kilométer. 567 juta TL bakal disimpen taunan. Saperti dina langkung ti 1000 situs konstruksi di seluruh nagara, urang ngalakukeun dumasar kana prinsip kasehatan heula sareng kasalametan damel tiheula.

Agénsi Berita Hibya



Janten kahiji komen

koméntar