Rugi Global dina Penerbangan $ 314 Miliar

ruksakna global dina penerbangan samilyar
ruksakna global dina penerbangan samilyar

KPMG Turki mangrupikeun ngira-ngira efek tina wabah koronavirus sektor logistik. Di sakumna dunya dina lalulintas udara, darat sareng laut, nunjukkeun yén lirén sareng panumpang angkutan Sektor Pamimpin Sektor KPMG Turki dikonci nyarankeun Yavuz, nyarios yén karugian panghasilan pangbadagna anu dialaman ku maskapai. Öner, "IATA ngaduga karugian global perusahaan maskapai tina Covid-19 ka $ 314 milyar," saurna.


KPMG nalungtik pangaruh tina sektor logistik Covidien-19 di Turki, anjeunna parantos netepkeun perkawis perkawis gempa. Pamimpin Sektor Angkutan, KPMG Turkey Yavuz Öner, "salah sahiji panyabab utama wabah tina runtuh makroekonomis global Covidien-19 nyandak jalan anu leres, nyaéta kemunduran jaringan ranté pasokan global. Gencatanana kagiatan di China, anu dianggap salaku pabrik bahan baku dunya, dimimitian tina volume perdagangan global sareng kapangaruhan kapilér ampir unggal ékonomi. "

Nyarios yén seueur nagara di dunya ngagantungkeun jalan, lalu lintas panumpang hawa sareng laut, Öner nyebatkeun yén niup anu pangkuatna dicandak ku perusahaan maskapai:

"Ampir noling penerbangan na pencét industri. Leungitna panghasilan ageung teuing pikeun ngamungkinkeun perusahaan salamet tanpa dukungan pamaréntahan. Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngaduga karugian perusahaan maskapai tina pandémik Covid-19 ka $ 314 milyar sacara global. Numutkeun kana survey IATA April 2020, 86 persén wawakil industri henteu ngarep-arep pulih sateuacan 6 bulan. Leuwih ti éta, dilegaan prosés ieu hartosna beban dina perusahaan maskapai janten langkung beurat. Ieu mangrupikeun alesan utama naha maskapai AS parantos nyatakeun pamundut SOS kanggo dukungan pamaréntah. ”

nyarankeun; "Data April penerbangan penerbangan DHMİ Turki turun 4 persén dina opat bulan mimiti Gitu, ngirangan 32 persén panumpang dilaporkeun. Turki dina kontén ngempar wabah Sabiha Gokcen Bandara anu dipaké pikeun waktos samentawis parantos dieureunkeun sareng sajumlah kawates penerbangan domestik anu ngan ukur THY otorisasi, "dina hal ieu hartosna tangtangan ageung pikeun perusahaan maskapai sanés," saurna.

Sataun sesah di laut

Penaksiran dampak Covidien-19 numutkeun KPMG Turki kalebet muka anu sami dina angkutan maritim. Index Baltic Dry, anu mangrupikeun indikator anu penting pisan pikeun perdagangan dunya, ngadaptarkeun tingkat panghandapna opat taun ka pengker dina bulan Maret taun ieu, sakumaha COVID-19 ngalambatkeun permintaan angkutan kargo garing. Nalika tanggal April, indéksna nembé pulih deui kalayan ditambatkeun deui sababaraha perusahaan, tapi éta henteu hasil deui dipulihan. Janten, "Moody's, hiji lembaga rating kiridit internasional, parantos ngarobih prospek industri pengiriman global dina 19-12 bulan ka hareup kusabab Covid-18 ti stabil sareng negatif. Luyu sareng tanaga kagiatan produksi sareng perdagangan, paménta, anu parantos turun sacara signifikan pikeun pengiriman kargo sareng kargo garing, bakal ngorbankeun kauntungan perusahaan pengiriman global dina taun 2020 sateuacan kapentingan, susut nilai sareng pajak. ”

Periode Pasca Covid

Öner ngomentaran dina karantina pos-global saperti kieu: "Ngaran permainan parantos dirobih salaku 'perlindungan ranté pasokan' kanggo perusahaan-perusahaan anu operasi dina sektor sektor manufaktur sareng jasa. Saréréa, ti perusahaan ritel ka tukang mobil, anu ngarobahkeun kana penjualan online, ningal ranté pasokanna pikeun nyegah gangguan operasional. Perusahaan anu terang cincin anu rusak atanapi kaancam dina ranté pasokan gancang ngaminimalkeun karusakan anu bakal aranjeunna bakal aya, sareng jalma anu henteu nyandak pancegahan nyanghareupan biaya anu ageung.

Saatos virus kasebut dikadalikeun sareng kahirupan hirup normal, urang bakal teras-terasan ngalaksanakeun sababaraha amalan anu urang diajar sareng diadaptasi dina prosés ieu. Henteu paduli barang atanapi jasa anu kami tampi, titik anu paling utama tina kapuasan urang bakal aya kagiatan dina ranté pasokan. Kukituna, tantangan sektor ayeuna dinten nyaéta daékat investasi anu paling penting pikeun masa depan anu kedah dilakukeun. Perkara teu kumaha parobahan perilaku produsén sareng konsumen, prosés logistik balik ieu bakal jadi konci pikeun masa depan perusahaan. "



Janten kahiji komen

koméntar