Kapadetan Kandaraan Bakal Turun Di Ciburan Musim Panas Dengan Jambatan Sasak

Ngumumkeun yén jalan dobel sareng jembatan anyar anu bakal ngamungkinkeun transisi ti Sebahattin Zaim Boulevard ka Serdivan diteruskeun, Présidén Ekrem Yüce nyarios, "Nalika ngiringan léngkah-léngkah pikeun transportasi, kami ogé mertimbangkeun proyéksi penduduk hareup kota urang. Kami nguatkeun jaringan angkot ku jalan dua kali anu anyar sareng nyayogikeun transportasi anu nyaman sareng jalan aspal sareng beton. Dina waktos anu sami, urang bakal ngabéréskeun padamelan urang pikeun nyegah intensitas anu dialaman dina Summer Crossroad dina jam-jaman anu pondok dina waktu anu singget. ”


Walikota Perbandaran Metropolitan Sakarya Ekrem Yüce nyatakeun yén sasak kendaraan sareng jalan duaan anu bakal mastikeun transisi ti Yenikent ka Serdivan terus gancang. Ngomongkeun yén 60 persén hasil anu parantos réngsé, Présidén Yüce nyarios, 'Urang bakal ngirangan kapadetan kendaraan dina Usum Panas Pariwara sareng pas Köprülü.'

Pengangkutan Datang ka Tempat anu Langkung Saé

Ngomong ngeunaan padamelan di daérah éta, Walikota Yüce nyarios, "Jambatan urang sareng jalan jalan anu dobel anu bakal tiasa jalankeun ti Sebahattin Zaim Boulevard ka Serdivan Süleyman Binek Street terus gancang. Nalika ngalakukeun langkah-langkah kami pikeun transportasi, urang ogé mertimbangkeun ramalan populasi masa depan kota urang. Kami nguatkeun jaringan angkot ku jalan dua kali anu anyar sareng nyayogikeun transportasi anu nyaman sareng jalan aspal sareng beton. Muga-muga, urang bakal ngarengsekeun hasil urang dina waktu anu singget, anu bakal janten genah anu hadé dina transisi ka Serdivan, sareng ogé bakal nyegah intensitas nalika Musim Panas dina sababaraha waktu. "

Lanjutan Studi Sasak

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Direktorat Ilmu Élmu, "Kami parantos ngamimitian padamelan pikeun jambatan anu urang bina di Çark Creek, anu bakal nyayogikeun peralihan kendaraan ti Sebahattin Zaim Boulevard ka Serdivan. Perbaikan taneuh sareng tumpukan jalan anu bosen, suku suku na parantos réngsé, didamel. Dasar dasar konkrit dina sisi sasak sareng yayasan sasak sareng balok sirah réngsé. Urang bakal ngamimitian jalanan ngintip jalan kanggo sapédah sareng pejalan kaki dina lawang sasak di daérah rekreasi. Tungtungna, jambatan bakal disimpen henteu nganggo balok sareng dek bakal diwangun. Teras, kalayan konstruksi jalan sambungan éta, bakal dibuka kana lalu lintas. "



Janten kahiji komen

koméntar