Iraha karéta bakal mimitian?

kapan bakal karéta karéta mimiti
kapan bakal karéta karéta mimiti

TCDD Tasimacilik ngarencanakeun pikeun ngamimitian deui High Speed ​​Train (YHT), karéta régional sareng jasa karéta régional, anu parantos ditunda kusabab wabah koronavirus, dina bulan Juni upami teu aya parobihan.


Sababaraha aturan diwanohkeun pikeun "periode transisi". Sasuai, karéta api bakal nyandak penumpang kalayan kapasitas 50 persén. Panumpang anu teu cekel bakal dibawa ka karéta. Panumpang bakal kéngingkeun tikét sateuacanna. Éta ngan bakal calik dina korsi anu aranjeunna nuju. Anjeunna moal tiasa ngarambat dina korsi anu sanés. Henteu aya parobahan dina harga tikét. Kareta bakal disinfected.

Di handap ieu aturan anyar anu bakal diterapkeun dina karéta

Sababaraha aturan bakal dianggo dina "periode transisi". Ieu saperti kieu:

  • YHT bakal nyandak panumpang kalayan kapasitas 50 persen.
  • Panumpang anu teu cekel bakal dibawa ka karéta. Panumpang kedah sumping sareng masker.
  • Panumpang bakal kéngingkeun tikét sateuacanna. Éta ngan bakal calik dina korsi anu aranjeunna nuju. Anjeunna moal tiasa ngarambat dina korsi anu sanés.
  • Henteu aya parobahan dina harga tikét.
  • Aya disinféktan dina karéta.

Kareta Bakal Bedah Korsi Keusah Kanggo Kaséhatan Balikna Wagons

"Karéta api ogé bakal beroperasi dina kapasitas 50 persén. Aya korsi kosong pikeun kaséhatan di tukang. Dukungan kauangan sareng psikologis dipikabutuh kanggo warga pikeun ngawasa jaman anyar. Perlu nyieun berkorban pikeun meunangkeun deui. Numutkeun kana panilitian, maskapai penerbangan teu tiasa nyekel angka Januari bahkan dina usum kieu taun ayeuna. Aya tokoh anu sami dina karéta. Kahirupan bangsa ayeuna bakal robih.

Turki Railway Peta

Iraha Éspédisi YHT Dimimitian?

Anjeunna nyatakeun yén korsi karéta parangkat diatur pikeun nyaluyukeun jarak antara korsi numutkeun parobihan jarak sosial anu robih saatos YHT Coranavirus anu dioperasikeun ku TCDD Taşımacık AŞ. Penjualan tikét kanggo penerbangan YHT, anu bakal mimiti pertengahan Juni, bakal dina internet deui.

Peta Turki Fast Train



1 Comment

koméntar