Dinten dina Sajarah: May 23 1933 Filyos ku-garis Eregli

Filyos garis eregli
Filyos garis eregli

Dinten dina Sajarah
Kalayan undang-undang nomer 23 Mei 1927 1042, "Public Railways and Ports Administration General" diadegkeun. (Organisasi anu inti dina TCDD ayeuna.)
Meureun garis 23 1933 Filyos-Eregli jeung hukum dina konstruksi tina port kaluaran Eregli. Hukum on operasi garis Samsun-Rebo ku FDI sumping kana gaya.




Janten kahiji komen

koméntar