Kadua Karéta Apotik Doméstik Kaping Ti anatolia Ngalangkungan Marmaray

Karéta pengiriman barang domestik mimiti lulus ti marmaray
Karéta pengiriman barang domestik mimiti lulus ti marmaray

Kareta pengiriman barang anu nganggo bahan baku tina Gaziantep ka Çorlu parantos ngalangkungan ka Marmaray kalayan partisipasi Menteri Karaismailoğlu.


Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Adil Karaismailoğlu ngabagéakeun karéta pengiriman barang domestik kahijina di stasion Söğütlüçeşme, anu bakal ngalangkungan Marmaray tanggal 08.05.2020. Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun sareng pejabat ngiringan Menteri Karaismailoğlu dina pas Marmaray tina karéta pengiriman barang domestik anu sanés ti Asia ka Eropa nganggo Marmaray.

Menteri Karaismailoğlu dugi ka stasion Kazlıçeşme ku jalan kana bagian mékanik tina karéta anu dugi ka énggal dina 22.36. Karéta angkat ti Söğütlüçeşme tabuh 22.40 dugi ka stasiun Kazlıçeşme dina 23.04. Konferensi pers diayakeun pikeun karéta pengiriman domestik anu munggaran ti Stasion Kazlıçeşme. Dina nyarios rapat, Menteri Adil Karaismailoğlu nyarios, "Kami nyaksian moment bersejarah malem ieu. Kareta pengiriman barang domestik anu munggaran bakal nembus Marmaray sareng ngahontal Çorlu. Karéta beuratna 1200 ton diwangun ku 16 gerbong sareng mawa bahan baku tina plastik. Kargo ti Anatolia bakal diangkut terus-terusan antara Asia jeung Éropa. Beban anu dibawa ti Anatolia ka Tekirdağ sateuacana diangkut ka Derince ku karéta, ku kapal ti Derince sareng salajengna ka fasilitas industri di Çorlu ku darat. Saatos éta, kargo bakal dipasihan ti Marmaray ka Eropa tanpa kendat. Salami malem ieu, urang mulai ngaliwat karéta angkutan rumah tangga ngalangkungan Marmaray. Gugatan parah parantos dilakukeun dina karéta api 32 taun. Garis Baku-Tbilisi-Kars dibuka sateuacanna. Garis Samsun-Sivas nyambungkeun Laut Hideung ka Anatolia parantos dilaksanakeun saminggu kamari. ”

"Investasi Pelatih Kacepetan Luhur Kami"

Menteri Karaismailoğlu nyarios, "Investasi karéta laju gancang terus. Kami nyobian nempatkeun garis karéta gancang Ankara-Sivas kana jasa dina taun ieu. Usaha diteruskeun dina garis Ankara-Izmir. Investasi karéta api kami di sadaya daérah nagara urang sapertos Bursa, Yenişehir, Osmaneli, Adana sareng Mersin kamajuan gancang. Sakumaha anjeun terang, urang parantos ngalangkungan karéta pengangkatan angkat ti Beijing dina bulan Nopémber ka Eropa kalayan nganggo koridor tengah. Anjeunna ngalaksanakeun angkutan barang internasional munggaran, ”saurna.

Ngawalakeun patarosan saatos pernyataan na, Menteri Karaismailoğlu nyarios, "Naha bakal tutugan kagiatan angkutan internasional?" "Kami nuju nyiapkeun. Persiapan kami teruskeun nganggo koridor tengah dina kareta internasional. Abdi ngarepkeun kami badé pendak deui di dieu engké. "

"Jasa angkutan komérsial parantos dimimitian dina jalur karéta Samsun-Sivas. Urang bakal tiasa ningali pelayaran ieu? " Menteri Karaismailoğlu masihan jawaban yén persiapan ieu diteruskeun.

Menteri Karaismailoğlu ngadamel karéta ka Çorlu saatos pernyataan na.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar