Cargo Turki Mulihkeun Penerbangan ti İzmir

kargo turkish ngamimitian penerbanganna ti izmir
kargo turkish ngamimitian penerbanganna ti izmir

Cargo Turki (THY), merek kargo ti Turkish Airlines, anu parantos ngahontal kamekaran paling luhur di antara 25 pamawa kargo hawa, ngarencanakeun ekspedisi ka İzmir unggal dinten dina tanggal 28 Mei.


Wakil Pangatur Umum Kargo Turki Turhan Özen, Wakil Présidén Penjualan Kargo Ahmet Kaya, Ankara, Istanbul, Izmir, Antalya, Propinsi Adana Pamuput Kargo nembalan patarosan maskapai penerbangan buah seger sareng ékspor sayur, prosés pandemik. dievaluasi

Présidén Asosiasi Buah Segar Aegean sareng Ékspor Sayuran anu ngaréspon pasamoan pesawat Hayrettin, ningkatkeun jumlah penerbangan supados tiasa nyayogikeun sagala kaperluan ekspor kargo Turki salami koronavirus nyarioskeun éta teras janten mitra solusi ti Turki pikeun produsén sareng ékspor.

"Nalika larangan dina perjalanan kusabab koronavirus ngirangan lalu lintas pesawat panumpang, ngangkut kapadetan dina pesawat kargo. Salian pesawat kargo, kargo di bawa ku pesawat dina armada panumpang THY. Kalayan Kargo Turki, anu ngagaduhan kapasitas kargo hawa kagenep anu pangageungna di dunya, urang ngintunkeun produk nilai tambahkeun sareng rak batur anu handap pikeun seueur nagara. Harga sareng biaya harga langkung saé nalika jumlah penerbangan dibuka. Taun 2019, 6 juta 213 rébu buah seger sareng sayuran diangkut ku hawa saleresna kanggo 19 rébu 761 ton produk. Ékspor buah-buah seger sareng sayuran seger anu dilakukeun ku hawa taun ka tukang ningkat ku 2018 persén dina nilai dibandingkeun 9. ”

Hong Kong jajaran kahiji sareng $ 4 juta 309 rebu

Saatos nyebatkeun yén ékspor buah-buahan sareng sayuran anu pangluhurna ku hawa nyaéta ka Hong Kong kalayan 4 juta 309 rebu dolar, anjeunna nyarios yén Norwégia ngiringan Hong Kong kalayan 2 juta 525 rebu dolar sareng Singapura sareng 1 juta 656 rébu pérak.

"Ékspor ka Cina berjumlah 1 juta 337 rebu dolar. Perancis, di sisi sanésna, nuju di tempat kalima kalayan 1 juta dolar ékspor kargo hawa kami. Kalayan ékspansi jaringan penerbangan maskapai Turki, Turki Cargo ningkatkeun pangaruh di pasar internasional, janten jaringan pasar urang ogé ngembang. Ékspor Cherry, anu pangheulana nyandak buah ékspor seger sareng sayuran dina taun ka tukang kalayan 10 juta dolar, dironjatkeun ku 2018 persen tina segi kuantitas sareng 23 persén nilai dibandingkeun 53. Produk kadua paling kami diekspor nyaéta suung sareng 2 juta 349 rebu dolar. Dina ékspor anjir, 2019 juta 7 rebu perasilan diropéa dina taun 2 kalayan naékna 569 persén. ”

Nyarios yén ékspor céri ka Taiwan sareng Koréa Kidul parantos dibuka saatos China, saur anjeunna, "Sateuacan Pandémik, urang ngagaduhan dua proyék Ur-Ge pikeun China, Koréa Kidul, Malaysia, Singapura sareng Wétan Jauh sareng Asia Wétan. Koréa Kidul, anu asup kana Asosiasi Ékspor sareng Buah Sayuran, ayeuna tiasa dilakukeun dua penerbangan saminggu. " saur.

Mimiti kalebet tanggal 28 Mei

Manajer Daérah Kargo Turki Faik Deniz ngumumkeun yén ekspedisi ka Izmir direncanakeun unggal dinten dina 28 Mei.

"Upami aya awak anu lega, urang bakal tiasa ngirim ka Istanbul sakitar 30 ton. Ieu bakal rada ngagentos kabutuhan kapasitas. Kusabab produk sénsitip, kami bakal masihan prioritas pikeun buah seger sareng sayuran pikeun kapasitas. Upami volume padagang ningkat di Cina sareng ékspor céri, urang bakal nempatkeun piagam atanapi penerbangan tambihan. Taun ieu teu mungkin, tapi kuring mikir urang bakal tiasa ngalakukeun operasi piagam gumantung kana kanaékan paménta dina taun-taun bakal datang. Sakabéh operasi urang terus sacara kompak di bandara tunggal. Masalahna bakal langkung suda. Di Izmir, kami ngaleungitkeun palet kami sareng beban ku ngalarapkeun prosés disinféksi pikeun lauk. Éta panyinambutan pelindung anu bakal ngirangan pangaruh koronavirus sareng mertahankeunana salami 30 dinten. Disatujuan ku Kamentrian Kaséhatan, éta pertama kalina di Izmir. Ieu ogé nyegah kontaminasi silang. Virus henteu nyebrang. "

Produk bakal dieusian kana pesawat tanpa ngiringan ranté tiis

Faik Deniz, anu ngumumkeun yén depot gudang tiis kalayan aréa 731 méter pasagi sareng luas 3 878 méter kubik réngsé dina bulan Pebruari, saurna:

"Kalayan ukuran na, éta hartosna daérah Izmir tiasa nyayogikeun kabutuhan panyimpen tiis 20-25 taun. Nalika urang ngalebetkeun gudang anu urang henteu tiasa diperbaharui, kami parantos deukeut sareng 4 rebu kubik neundeun tiis. Nalika urang ngaliwat produk ngalangkungan X-ray, aranjeunna dibawa ka gudang langsung sareng ranté tiis henteu rusak. Kami ogé nepikeun tungtutan urang ngeunaan parabot khusus anu bakal kami paké dina pesawat. Produk bakal dieusian dina pesawat tanpa ngiringan ranté tiis. Gudang antara 0 hingga 8 derajat. Urang gaduh rencana pikeun kusam dina fase kadua. Urang bakal ngalakukeun kelas négatip. Kami panginten dina hawa tiis dina proyék munggaran. Nanging, upami anjeun ngadamel gelar minus dina hawa tiis, éta bakal nyababkeun sareng anjeun kedah nganggo dina kamar anu kapisah. "

Ekspedisi tambahan ka Koréa Kidul aya dina agenda na

Asisten Manajer Kargo Turki Turhan Özen ngungkabkeun, "Upami aya paménta pikeun ngaronjatkeun pelayaran ka Koréa Kidul, kami ngadukung tambahankeun dugi ka sasih sahanteuna salami periode céri bakal pangsibukna. Kami ngaluarkeun buah-buahan hasil anu parantos dilakukeun sareng Asosiasi Exporters 'Aegean salami 3-4 taun. Ku neraskeun kanaékan ieu kami kéngingkeun sareng ngamimitian ékspor céri ka China dina Juni taun ka tukang, urang bakal ningkatkeun ékspor buah seger dina kargo hawa. Pesawat panumpang urang mimiti di Juni. Kami nyayogikeun hubungan sareng sadaya nagara di dunya. Kahirupan rak produk sapertos buah seger sareng sayuran rendah sareng hargana mahal. Ku sabab kitu, urang ngalakukeun sacara khusus dina séktor buah seger tina segi kapasitas sareng harga. " anjeunna nyarios.

Rencana normalisasi THY tos siap

Özen nyatakeun yén taun ieu, harga kargo hawa diatur sareng harga kampanye khusus ditawarkeun ka agén-agén éta, nambahan yén rencana parantos dilakukeun kanggo penerbangan panumpang ti saprak Juni.

"Kusabab Covid-19, seueur nagara sacara bertahap dina nampi panampa internasional dina perjalanan internasional. Turki parantos diusahakeun yén alungan yén teras tina trend turun pikeun dua nagara nyaosan pikeun kamajuan saling ningkat. Satuan penumpang kami angkat ka 320 tujuan sareng internasional kanggo 290 tujuan. Bakal di tingkat deui ieu, sapertos Séptémber-Oktober. Dimimitian ku 50-60 nagara anu mimiti. Kaputusan kasebut bakal dilakukeun ka tahap anu diijinkeun ku Menteri. Dina mangsa usum ékspor ieu, bagian penting produk urang moal disayogikeun unggal dinten, unggal dinten. Hal ieu disababkeun kanyataan yén penerbangan panumpangna dilaksanakeun bareng jeung penerbangan kargo sareng kargo di handapeun pesawat panumpang. Éta sadayana gumantung kana perjalanan panumpang. Armada 23 pesawat nyayogikeun jasa kargo. Kalayan perkenalan 310 pesawat dimimitian dina bulan Juni, langkung tarif langkung ageung bakal sumping kana agenda éta.

"Kami damel ka ngirim produk kami dina cara anu séhat"

Nekenkeun yén pamutahiran harga dina sababaraha tujuanna kudu dilarapkeun ka lokasi anu sanés, Cengiz Balık, Wakil Pupuhu Déwan Asosiasi Buah Seger sareng Ékspor Sayuran, diteruskeun sapertos kieu:

"Perencanaan kedah dilakukeun ngeunaan frekuensi dinten sareng perjalanan anu aya hubungan sareng tujuan sapertos Indonesia, Taiwan, Kamboja, Kuala Lumpur. Titik penting anu sanés nyaéta penyediaan kendaraan tiis pikeun transportasi produk, tunjangan pesawat, waits sareng bandara tiris. Dina pesawat, handapeun jangjang ngadagoan 2-3 jam nalika muatan. Nalika cuaca beuki haneut, éta nyiptakeun cacad serius pikeun produk urang. Kami bakal nyobian ngajagi produk kami nganggo panutup termal. Kami damel bareng pikeun mastikeun yén produk kami ngahontal palanggan dina cara anu séhat. Penting pikeun muka Bandara Adnan Menderes. Di daérah tempat kami ékspor, kami kudu ngintunkeun produk ka Bandara Atatürk lawas Istanbul. Penting pisan yén nalika urang nganteurkeun kargo kami ka Bandara Adnan Menderes, éta janten adat ti ditu. Upami jalur rumah tangga ngamimitian, kaayaan ieu bakal dirékam. "

Manajer Layanan Pelanggan Kargo Turki Mustafa Asım Subaşı nyarios yén operasi bawah tanah mangrupikeun tautan anu paling penting dina ranté éta, sareng simbut termal ngaminimalkeun deformasi produk anu diekspor ka nagara-nagara panas.



Janten kahiji komen

koméntar