Karsan Bozankaya Meuli Beus Listrik

karsan bozankaya ngagaleuh beus listrik otomotif
karsan bozankaya ngagaleuh beus listrik otomotif

Karsan, supados ningkatkeun efektifitasna dina pasar beus listrik, Bozankaya Diwangun ku beus otomotif sareng listrik anu ngagaduhan sagala hak sakumaha anu disayogikeun dina hak dagang anu misah di Turki sareng anu henteu kadaptar dina pasar internasional sareng mésér sadayana hak intelektual sareng industri.


Produsén kendaraan domestik Karsan, Bozankaya Éta ngumumkeun yén éta parantos kontrak kanggo nransferkeun téknologi sareng nransfer hak-hak intelektual sareng industri nganggo otomotif.

Kalayan perjanjian di tanya Bozankaya beus listrik dimekarkeun ku hak dagang mérek otomotif sakumaha anu disayogikeun, Turki sareng didaptarkeun di pasar internasional nganggo sareng tanpa hak intelektual sareng industri Karsan. Disebutkeun yén kaputusan éta dilakukeun kanggo ningkatkeun éfektivitas Karsan di pasar beus listrik.

Dina pernyataan anu dilakukeun ka Platform Panyingkepan Umum (KAP) ti Kompeni, "Supaya ningkatkeun efektivitasna dina pasar beus listrik, dina pengumuman kasus khusus kami tanggal 20 Méi 2020; Bozankaya Mesin Perusahaan Pabrikan Otomotif sareng Ékspor Inc. (Bozankaya Otomotif) parantos dimekarkeun sareng gaduh hak 10,5 m., 12 m., 18 m. sareng 25 m. Unit Traction sareng High Voltage (HV) aya hubunganana sareng sadaya hak intelektual sareng industri, terang sareng téknologi, kaasup investasi industri anak, kadaptar sareng non-domestik sareng luar negeri, disayogikeun yén hak-hak merek beus listrik misah. kajaba pikeun sababaraha bagean) Supaya tiasa nransfer sadaya investasi anu aya ka beus kami Bozankaya Anjeunna ngumumkeun yén anjeunna parantos mutuskeun kanggo ngadaptarkeun Kontrak on Transfer Technology Technology jeung Transfer of Hak Harta Intléktipis sareng Industri sareng nerapkeun ka Kompetisi Otoritas pikeun nampi ijin pikeun operasi transfer sapertos kitu.

Bozankaya Perusahaan kami parantos ngalamar ka Kompetisi Otoritas kalayan paménta perjanjian pangiriman dina ruang lingkup Mindahkeun Téknologi sareng Transfer of Hak Harta Intelek sareng Perindustrian ditandatanganan sareng otomotif, sareng pamekaran bakal dibagikeun ku masarakat sareng para investor urang. " Kieu saurna.


Janten kahiji komen

koméntar