Présidén Çalışkan Didatangan Manajer Umum Yazıcı

ketua umum, umum, nganjang ka printer
ketua umum, umum, nganjang ka printer

Kenan Çalışkan, Ketua Pegawai Pengangkutan-Sen, TCDD Taşımacılık A.Ş. Anjeunna nganjang ka General Manager Kamuran Yazıcı di kantorna sareng naroskeun pikeun Promosi Promosi sareng Change of Judul wawancara.


TCDD Taşımacılık A.Ş. Manajer Jenderal Kamuran Yazıcı nyatakeun ka Présidén Çalışkan: "Wawancara promosi henteu tiasa disababkeun kusabab larangan anu ditimbulkeun ku wabah koronavirus, sareng wawancara anu diwajibkeun sakumaha tungtungna larangan.

Pangatur Umum Yazıcı nambihan yén upami larangan tetep langkung lami tibatan anu disangka, aranjeunna ogé tiasa ngayakeun wawancara liwat metode konperénsi video.

Dina rapat sareng General Manager Yazıcı, Présidén Çalışkan ogé nyayogikeun pamundut ti Badan Pekerjaan ngeunaan karya organisasi anu dilakukeun ku lembaga.



Janten kahiji komen

koméntar