KIPTAS Silivri 3 Panggung Lot Unik

Panggung gambar kiptas silivri dilakukeun
Panggung gambar kiptas silivri dilakukeun

Dina biantarana dina Upacara Lottery KTT Silivri 3 Tahap KTPT, Présidén İBB Ekrem İmamoğlu nyauran kieu ka Pangatur Umum Ali Kurt: "Anjeun bakal nganteurkeun sababaraha imah anu urang cokot. Kami, urang negri ti ditu sareng barayana, ngiringan watesan upah minimum di Turki bahkan teu ngimpi jalma-jalma urang anu panghasilan minimal, hiji konsep proyék tiasa mulih sareng panghasilan, kuring ngumumkeun Proyék Silivri 4. Hayu urang tarik pisan dinten ayeuna sareng Injil anu dikirimkeun ka kulawargana. Minggon payun; Hayu urang nyusiran umat urang, masarakat urang kalayan ngarepkeun yén 'Sanaos dina kaayaan ieu, kasempetan tiasa dihontal'. Ieu mangrupikeun tanggung jawab urang. Muga-muga urang bakal masihan warta anu saé ieu ka Istanbul minggu payun ngalangkungan KIPTAS. ”


Présidén Metropolitan Istanbul (IMM) Présidén Ekrem Imamoglu dihadiran KIPTAS Silivri 3rd Panggung Lot Lottery. İBBoğlu Sekretaris Jenderal İBB Yavuz Erkut, Présidén Présidén İBB sareng SözcüSü Murat Ongun, Pupuhu KİPTAŞ Ertan Yıldız sareng Manajer Umum KİPTAŞ Ali Kurt dipirig. Kurt ngadamel biantara kota sateuacan upacara.

KURT: "APLIKASI DESA ANTARA SENI ANTARA LAIN"
Anjeunna negeskeun yén aranjeunna parantos damel kamajuan anu signifikan dina waktos anu singget sareng proyék perumahan sosial Silivri 3rd Stage mangrupikeun salah sahiji diantarana. Kurt ngabagikeun inpormasi ngeunaan proyék sareng saurna:

"Proyék kami, anu diwangun ku 1513 perumahan, 7 unit komersial, 300 masjid sareng 1 urang, 26 ruang kelas, 4 sakola primér sareng sekundér sareng 1 pusat kaséhatan, dilaksanakeun sareng 3 perusahaan kontraktor dina 3 tahapan. Dina bulan Agustus 2019, dua tahapan urang kéngingkeun kamajuan sakitar 2-70 persén, sedengkeun salah sahiji tahapan urang aya di tukangeun rencana bisnis sareng 75 persen. Salaku tim, urang nyangking tahap ieu ka tingkat anu sami sareng tahap-tahap sanés sareng modél bisnis anu urang garap dina kerangka hukum. Nalika urang mimiti ngabahas proyék, urang sadar yén lisénsi proyék sareng palaksanaan béda-béda. Rencanakeun zoning ogé dibatalkeun. Kami ngamimitian prosés nyiapkeun rencana pangembangan. Saatos mastikeun persetujuan rencana ti IMM, kami nampi modifikasi lisénsi révisi saluyu sareng proyék urang ayeuna sareng parantos réngsé transaksi udagan lanté nalika Natal. "

KURT: "APRIL-MUNGSA PULANG UNTUK 2 BULAN"
Nganyakeun yén aranjeunna ngarencanakeun némbak di Eurasia Show Center di Yenikapı 2 sasih kapengker, Kurt nyebatkeun yén maranéhanana henteu tiasa nungtut pamundut ieu kusabab pandém. Kurt nyatakeun yén aranjeunna angkat ka pengaturan pikeun ahli waris anu bakal kasusah dina prosés ieu. "Kami ditunda pangmayaran April-Mei salila 2 bulan. Dina periode interim kami dina bulan Méi, urang damel yayasan pikeun dibayar di 4 cicilan anu sami. Tujuan kami di aplikasi ieu nya éta pikeun meringkeun beungbeurat warga anu mayar boh nyewa sareng installment. Kami bangga nyalira janten struktur perusahaan munggaran anu ogé dina prosés wabah ieu aya di Turki, "saur anjeunna.

İMAMOĞLU: "Kami GAMPANG PROJEK TANPA KONFLIK"
Présidén İBBoğlu İmamoğlu nyarios, "Dina période anu susah ieu sareng dina lingkungan anu kaganggu, sadaya KIPTAS parantos nunjukkeun karesepna pikeun nyiapkeun hiji proyék anu ngagaduhan masalah-masalah anu sateuacanna, ngajantenkeun ka pamilik anu leres dina cara anu paling mumpuni, tetep kualitasna dina tingkat paling luhur. Kuring tulus matur nuhun ka karyawan, Jenderal Manajer, Ketua Dewan, sadaya manajer sareng tangtosna para buruh sadayana di lapangan. Nalika kuring ngadatangan sawah, kuring ningali yén panon kuring duanana lingkungan kerja anu cocog pikeun prosés pandemik anu disayogikeun sareng yén kualitas produksi anu diarepkeun ku ahli waris diturunkeun. Abdi bagja ”.

Nyarios yén anjeunna parantos ngiringan proyék ti mimiti, Imamoğlu nyarios, "Sababaraha pangandikan sareng tungtutan masarakat urang ogé dina agenda kuring. Ieu mangrupikeun titik anu berharga dina hal lokasina. Éta gaduh idéntitas pikeun hirup dina prosés anu béda dina Silivri. Teu aya anu ngaganggu jalma. Dina leaflets atanapi mock-up, aya sawah anu héjo disisi, éta ngagaduhan prosés sateuacan urang anu teu acan sakali-kalina dilakukeun. Aya daérah rekreasi di dieu, mangrupikeun tugas sareng tanggung jawab IMM pikeun memperkaya tempatna sareng nguatkeunana sareng bentuk taman anu éra Istanbul ”.

"Kami ngagaduhan tanggel waler pikeun nyumputkeun ka hiji kota"
Ditekenkeun yén filsafat utama KİPTAŞ nyaéta pikeun ngahasilkeun perumahan sosial, İmamoğlu negeskeun yén nambahan rasa éstetika kana pangembangan kota mangrupikeun salah sahiji tujuan anu penting. İmamoğlu nunjuk yén éta utamina yén lembaga nagara ngagaduhan prioritas sareng tanggung jawab. Éta gaduh misi sapertos. Dina misi sanésna, kumaha ogé, konsép perumahan sosial, jalma-jalma ngagaduhan kasempetan pikeun nampi perumahan dina kaayaan asalna di Turki, perda kauangan ogé ngeunaan kamampuan anu masihan anjeunna, ansuran, janten ngan ukur impian jalma sareng nyayogikeun perumahan akuisisi lingkungan tiasa sadar impian na diwajibkeun. Prinsip-prinsip ieu penting pikeun filsafat KIPTAS. Tangtosna, prosés nyiptakeun modél model anu aya hubunganana sareng transformasi urban nyaéta diménsi anu sanés. "Éta ngagaduhan kabisa pikeun ngahasilkeun proyék saimbang kauangan kaunggulan pikeun ngahasilkeun proyék-proyék anu tiasa nyumbang kana transformasi kota sareng regenerasi kota Istanbul sacara nyata."

"Urang bakal nyiptakeun kasempetan anyar"
İmamoğlu nyatakeun yén sakumna dunya bakal asup kana kasehatan, kahirupan sosial, sareng prosés ekonomi katurunan kusabab prosés pandemik, sareng nekenkeun yén aranjeunna ngalaksanakeun kalayan semangat mobilisasi dina rasa ieu. İmamoğlu nunjukkeun yén dinten ieu tiasa diatasi ku ngadirikeun lingkungan solidaritas, rekonsiliasi sareng amanah, sareng diteruskeun saperti kieu:

“Proses ieu bakal ditungtungan, hirup bakal diteruskeun. Tapi lembaga sapertos urang ngagaduhan kawajiban pikeun ngarawat harapan masarakat ku padamelan anu leres. Sanaos kasusah ieu, kamampuan urang pikeun ngahasilkeun padamelan; Sanaos kasusah ieu, nyiptakeun padamelan; Sanaos kasusah ieu, urang gaduh kawajiban pikeun nunjukkeun kamampuan pikeun maksimalkeun kanyamanan karyawan urang. Sanaos sadaya kasusah ieu, kami bakal terus jalan ku ningkatkeun kaayaan karyawan urang. Kami bakal nyiptakeun kasempetan padamelan énggal sareng urang bakal janten harepan sababaraha séktor sareng lintasan pelopor anu urang bakal maju. ”

"HOLIDAYS DIAJARKEUN DI KELUAR
Saatos kecap ieu, İmamoğlu mungkasi pidato ku kéngingkeun saur ieu ka Kurt, General Manager of KIPTAS:
"Anjeun bakal ngintunkeun sababaraha tempat anu ditarik di bulan Juni. Kami, urang negri ti ditu sareng barayana, ngiringan watesan upah minimum di Turki bahkan teu tiasa ngimpi jalma-jalma urang anu panghasilan minimal, konsép hiji proyék tiasa mulih sareng panghasilan, kuring ngumumkeun Proyék Silivri 4. Dina dinten-dinten ieu, urang bajoang sareng ékonomi sareng moral. Hayu urang sukses janten harepan pikeun urang ku ngahasilkeun jalan anu leres, metode anu leres, ngahasilkeun modél anu leres, ngahasilkeun kualitas sareng hasil mumpuni. Hayu urang ngiringan seueur ayeuna, hayu urang nganteurkeun warta sa-dinten Idulfitri pikeun kulawarga. Hayu urang nyusakan umat urang, masarakat urang, dina harepan 'Parantos tiasa dibéréskeun kasempetan sanaos kaayaan ieu' minggu hareup. Ieu mangrupikeun tanggung jawab urang. Muga-muga, urang bakal masihan ieu warta anu saé pikeun Istanbul minggu payun ngalangkungan KIPTAS. Babaturan urang bakal nyiapkeun ieu. ”

Dina ayana pidato dina Notaris Bakırköy ka-23, mimiti lotre dimimitian. Imamoglu, Erkut, Ongun, Yildiz sareng Kurt parantos netepkeun nami anu pangheulana sareng rumah susun anu aranjeunna meunang dina Tahapan Panggung Silivri 3rd kalayan drawna.



Janten kahiji komen

koméntar