Awéwé Kovid-19 Dijupuk dina Angkutan Penumpang Railway!

pancegahan coronavirus anu dicandak dina karéta
pancegahan coronavirus anu dicandak dina karéta

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Adil Karaismailoğlu ngaluarkeun pernyataan ka média di Lapseki, dimana anjeunna ngalaksanakeun upacara nempatkeun blok terakhir di menara baja di Jambatan Bosphorus Çanakkale.


Ngagambarkeun proyék-proyék pelayanan na pikeun jaman anyar, Karaismailoğlu nyarios: "Kami parantos réngsé infrastruktur jalan raya di nagara éta. Infrastruktur maskapai ogé réngsé. Kami ogé kakurangan karéta api. Urang bakal difokuskeun karéta dina periode anu bakal datang. Kami gaduh jaringan 12 rébu kilométer ayeuna. Nalika urang ningkatkeun jaringan sarébu kacepetan rébu 200 km ka 5 kilométer, rorongkong bakal kabentuk kalayan jaringan 500 rébu kilométer. Teras, urang hususna bakal nempatkeun garis perikanan di daérah industri sareng ngagabungkeun kakuatan ékonomi nganggo angkutan barang. "

"Nasionalisasi terobosan dina Signalization dina Rail Speed ​​High sareng Galur Kota Batin"

Karaismailoğlu nunjukkeun yén aya kabisat dina nasionalisasi dina jalur karéta api anu gancang sareng jalur urban di signalization sareng nyatakeun yén kahirupan bangsa bakal robih saatos wabak koronavirus, sareng yén aranjeunna siap salaku mentri, sareng nyatakeun pancegahan dina karéta.

"Bakal aya Korsi Anu Leres Kanggo Kaséhatan Di Balik Anu Ngangingkeun Kana Karéta"

"Karéta api ogé bakal beroperasi dina kapasitas 50 persén. Aya korsi kosong pikeun kaséhatan di tukang. Dukungan kauangan sareng psikologis dipikabutuh kanggo warga pikeun ngawasa jaman anyar. Perlu nyieun berkorban pikeun meunangkeun deui. Numutkeun kana panilitian, urang henteu tiasa nangkep angka Januari dina maskapai bahkan usum kieu taun hareup. Aya tokoh anu sami dina karéta. Kahirupan bangsa ayeuna bakal robih. Kuring ngarepkeun anjeunna bakal meunang saatos waé. ”

Kéngingkeun inpormasi yén situs konstruksi dirobih nalika wabah éta, Karaismailoğlu nyarios, "Kacida séhat sareng lingkungan terasing diciptakeun. Investasi dasar dasar sareng investasi strategis diteruskeun. Éta ogé nyababkeun katambah anu gedé pikeun ékonomi. Nalika urang mayar pamayaran, turun ka toko grosir di daérah tempat anu didamelna.



Janten kahiji komen

koméntar