Tender kanggo Stasion Beus Anyar Trabzon

lembut pikeun trogzon anyar autogari
lembut pikeun trogzon anyar autogari

Tandéla ti stasiun beus énggal, anu mangrupikeun proyek anu digentos ku Trabzon Metropolitan Walikota Murat Zorluoğlu pentingna, direncanakeun ngamimitian di akhir Mei. Stasion anyar, anu bakal nyumponan kakurangan signifikan di kota, diperkirakeun bakal dilayanan di tempat énggal di ahir taun 2021.


Stasion beus, anu parantos karep diancurkeun ku masarakat Trabzon salami mangtaun-taun sareng janten luka getihan, tungtungna bakal gaduh pandangan anu cocog sareng kota. Pernyataan di handap ieu ngeunaan detil proyék éta dianggo ku Diréktur Métopolitan Munisipalitas Ilmu Élmu: Proyék terminal bus énggal dirancang pikeun nyayogikeun jalma-jalma Trabzon sareng terminal dimana aranjeunna bakal ngagunakeun terminal éta minangka tempat persinggahan, kusabab terminal beus anu aya teu tiasa nyumponan kabutuhan beuki nambahan.

PERHATOSAN TRAFFIC DI URBAN

Hal ieu ditujukeun pikeun merhatikeun lalu lintas di kota sareng proyék terminal énggal anu aya dina plot 30.144,85 m² di Boulevard Anadolu, distrik Ortahisar, Sanayi Mahallesi. Kalayan panerapan persimpangan énggal anu énggal, diperkirakeun ngirangan kapencil jalanan kota sareng nyayogikeun jasa dina sumbu transportasi anu teu aya di wétan - kulon, kalér - garis kidul. Wangunan anu aya kalayan luas konstruksi 9.259,07 m² gaduh platform beus pikeun 28 kendaraan sareng daérah anu ngantosan panandatangan 1.863,23 m². Pentingna hubungan gedong sareng kota ieu penting, direncanakeun pikeun ngarobihkeun Değirmendere anu aya di kulon, sareng kawasan-kawasan sakuriling, anu dianggurkeun, kalebet dina desain bentang nganggo Masjid H. Nazif Kurşunoğlu di beulah kalér.

PILIHAN PINJAMAN KENDERAAN DITASARKEUN

Bungkusan diteliti di dua daérah di padumukan ieu, sareng belah kalér sareng wétan anu nyambung ka kota ieu dilestarikan pikeun pangguna anu datang, sedengkeun sisi kidul sareng kulon nyanghareupan aréa ditinggalkeun ka bis sareng layanan sirkulasi. Angkutan umum disayogikeun ka daérah beus kota sareng eureun minibus anu lokasina di Boulevard Anadolu. Platform beus intercity sareng lebet 16-kendaraan Gümüşhane Area Area palabuhan dikaluarkeun tina Ayakkabçiler Sitesi Street, perenahna di kiduleun gedong. Salian ti éta, éta tujuan ngirangan beban kendaraan di jalan cincin ku ngahubungkeun taksi anu nangtung ka sumbu panumpang sekunder anu dilakukeun antara Ayakkabçiler Sitesi Street sareng Anadolu Boulevard kalayan kendaraan pribadi pikeun 104 kendaraan sareng parkir jasa pikeun 20 kendaraan.

DITADANGKEUN UNDUH ANTARA PERLU

Struktur permeabel sareng anu lega dirancang pikeun ngarobih hawa anu dicampur, pikaresepeun sareng suram anu di tinggalkeun ku terminal beus di pikiran, sareng tujuanana nyiptakeun gambar dina pamikiran para pangguna anu sumping ka kota kalayan panutup hateup anu iconic anu ngaluncurkeun dina taneuh tina dua poin. Salaku tambahan, ku ngagunakeun formulir atap dina sababaraha acara ramalan, gedongna disayogikeun tempat dina mémori urban. Wangunan anu ngagaduhan aréa saluareun sakitar 5.000 méter pasagi, kalebet unit transportasi sareng jasa, ogé ngeunaan 1.200 méter pasagi daérah komérsial anu tiasa disewa sareng 800 méter pasagi unit kantor. Supaya pangguna para perjalanan ngarobih, sumbu panumpang anu terus-terusan sareng jelas ditangtukeun kana platform beus anu nganggo bentang. Hal éta disusuhan ku unit komersial sapertos kantin, parasmanan, mapag sareng tempat hiburan di sumbu ieu. Ku kituna, éta ditujukeun pikeun nyumponan sagala jinis kabutuhan pangguna anu nyéépkeun pondok, sedeng sareng waktos di terminal.

KANGGO NU ANAK GAMPANG AUTOGAR UNTUK TRABZON

Nyarios yén proyék éta jalan tina stasion beus anyar anu bakal réngsé di Trabzon parantos réngsé, Walikota Perbandaran Metropolitan Murat Zorluoğlu nyarios, "Terminal Beus Beusina parantos janten masalah penting anu janten tatu pendarahan kota dina sababaraha taun ka pengker. Sakumaha anjeun terang, stasion beus anu ayeuna henteu tiasa nyayogikeun kabutuhan, tapi teu cocog sareng Trabzon sapertos gambar. Pembaharuan stasiun beus, diwangun 40 taun ka pengker, mangrupikeun janji pilihan urang. Pas kami nyandak kantor, urang damel lokalisasi. Urang bakal mindahkeun stasiun beus ti lokasi ayeuna ka daérah tempat Galerciler Site sareng Ilmu Élmu kami. Dina titik ieu, kami parantos réngsé padamelan proyék urang, anu mangrupikeun léngkah anu munggaran pikeun nyieun terminal anu cocog pikeun kota. Kami hoyong ngawangun stasiun beus modéren anu tiasa nyayogikeun kabutuhan sareng befits Trabzon. Kami badé ngalih ka stasion beus énggal di akhir taun 2021 ”.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar