Bubuka Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Line Ditunda

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey ngadamel ujian dina jalur metro
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey ngadamel ujian dina jalur metro

Présidén İBB Ekrem İmamoğlu nyieun investigasi di Stasion Nurtepe Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line. Nyarios yén aranjeunna ngarencanakeun pikeun nempatkeun jasa kana tanggal 19 Méi, tapi prosés pandemsi henteu ngijinkeun ieu, İmamoğlu nyarios, "Perjangjian dicapai sareng hiji perusahaan asing pikeun sistem sinyalna jalur. Hanjakalna, karyawan perusahaan ieu, anu ngalakukeun padamelan di dieu, seueur dikelola ti pusat Spanyol sareng ti pusat di Spanyol. Hanjakalna, kalayan prosés Covid, aranjeunna henteu tiasa migawé jasa ieu tanggal 3 Maret ”. Nyarios yén aya situs konstruksi sanés anu prosésna parantos ngalaman gangguan sapertos kitu, İmamoğlu nyarios, "Hapunten kanggo kagagalan ieu, tapi éta sanés usaha sanés anu teu kaberesihan; Kami bakal nyéép éta gancang. "


Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanabul Metropolitan Munisipalitas (IMM), damel pamariksaan di Stasion Nurtepe Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, anu nuju dibina. Warga anu nampi inpormasi yén Imamoglu bakal sumping ka stasion anu nganut nunjukkeun acara ka Présidén IMM tina balconies. Ngabales keprok warga, Imamoglu turun ka lantai turnstile. Di dieu, İmamoğlu dibéré inpormasi téknis ngeunaan padamelan dina jalur ku Pelin Alpkökin, Kepala Dinas Sistem Rail Rail. Alpkökin, baris anjeun, Beşiktaş sareng Kabataş Anjeunna ngabagikeun inpormasi yén karya arkéologis di stasion neraskeun ku İmamoğlu.

"DI KASANGAN LANGU DI STATE"

Saatos ngaevaluasi presentasi Alpkökin, İmamoğlu nyebatkeun: "Aya hiji perusahaan asing subcontractor di dieu. Sistem panyandatanganan parantos disatujuan ku teguh éta. Hanjakalna, karyawan perusahaan ieu, anu ngalakukeun padamelan di dieu, seueur dikelola ti pusat Spanyol sareng ti pusat di Spanyol. Hanjakalna, kalayan prosés Covid, aranjeunna henteu tiasa nyayogikeun jasa ieu tanggal 3 Maret. Aranjeunna kedah ngantepkeun situs padamelan ieu sareng uih deui ka negriana. Pikeun ampir 2,5 bulan, urang moal tiasa nampi jasa ieu. Aya sababaraha pagawé lokal anu ngalakukeun layanan ieu di dieu, numutkeun teguh kontraktor. Tapi tangtosna ieu mangrupikeun pangajaran anu nyukupan. Sakumaha anjeun tiasa tingali ayeuna, stasion tos réngsé. Dina lingkungan sapertos kitu, ngan ukur kakurangan anu aya sinyal. Bagian téknis penting pisan dina masalah sapertos kitu. Kalayan kecap sanés, henteu mungkin pikeun muka di dieu tanpa tés sareng prosedur na. Kami ngantosan anjeunna ayeuna; komunikasi terus. Kadua perusahaan kontraktor sareng urang neraskeun komunikasi pikeun nyangking pas-gancang. Kami dina usaha hébat. Kusabab teu aya jawaban anu jelas, sakitar 80 dinten, uji 90 dinten kedah diségélkeun di dieu dina hal sinyal. Kami dina usaha anu énggal pikeun normalkeun sareng ngabawa pagawé ka dieu ti Spanyol. Pas kami ngamimitian, urang badé nampi jasa signik tina garis kami sareng masihan garis ieu ka warga Istanbul pas mungkin. Upami teu kitu, urang bakal ngersakeun dina Méi, urang gaduh kajadian anu hanjelu sapertos kitu. Kami ngagaduhan situs konstruksi sareng proyék sanésna dimana Covid parantos ngalaman masalah sapertos kitu. Hapunten kusabab halangan ieu. Éta henteu bisnis anu teu tiasa dipercaya; urang bakal méréskeun éta gancang. "

PENTING INTENSIF DI BALCONES

Saatos pengumuman éta, İmamoğlu, anu turun ka lantai platform sareng delegasi anu dibarengan, dipirig ku Mevlüt Öztekin, Walikota Kağıthane. Ngalengkepan pamariksaan di stasion, İmamoğlu ngantunkeun Nurtepe kalayan ngaku warga anu akumulasi balconies kalayan kecap "Kami cinta anjeun, Presiden, hatur nuhun."

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar