Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata Ngolah 20 Inspektor

menteri budaya sareng pariwisata bakal damel inspektur
menteri budaya sareng pariwisata bakal damel inspektur

Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata bakal ngarawat kira-kira 20 inspektur sareng pupuhu inspektur kalayan ujian lisan.


Dina tanggal 26 Maret 2020, Kamentrian bakal ngarawat paling 20 inspektur sareng pimpinan inspektur diantarana anu asup ka administrasi umum dina lingkup anggaran umum sareng ujian persaingan khusus profésional sareng dikénggalan ujian kaahlian sanggeus program latihan khusus.

Ujian lisan kanggo pembelian, aplikasi anu bakal réngsé dina ahir Mei 22, bakal diayakeun antara 8-12 Juni.

Calon bakal tiasa ngintunkeun aplikasi aranjeunna sacara pribadi ka gedong pelayanan Dewan Pemerintah Menteri di Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (Gedong Pengadilan Akang Lama), No: 4, A Blok, Ulus-Altındağ / Ankara atanapi ku e-mail via alamat teftiskurulu@ktb.gov.tr .

Calon kedah nyayogikeun sahenteuna 5 taun dina posisi inspektur, juruaudit sareng pengendali, kalebet waktosna dilaksanakeun dina asistén atanapi internship, atanapi aranjeunna pantes gelar ieu upami aranjeunna gaduh période kerja ieu.



Janten kahiji komen

koméntar