OGM Bakal Meunang sahanteuna 122 Lulusan SMA

ogm bakal ngadamel sahenteuna di sakola lulusan SMA
ogm bakal ngadamel sahenteuna di sakola lulusan SMA

Hiji iklan diterbitkeun ku Jenderal Diréktur Kehutanan. Pengumuman anu diterbitkeun dina judul "Menteri Pertanian dan Kehutanan, Direktorat Umum Kehutanan, 2020 pengumuman pengumuman recruitment personel" kaasup 122 anggota masarakat dikaluarkeun ti sahenteuna lulusan SMA.

Kaayaan aplikasi

  • Pikeun nyumponan kaayaan umum anu dinyatakeun dina tulisan 657 UU No 48,
  • Samentawis damel dina status anggota kaserang numutkeun paragraf (B) Pasal 657 UU No. 4; Pekerjaan anu dikontrak dilaksanakeun dina paragraf (B) pasal 1 UU No 657 sareng kaputusan Déwan Menteri tanggal 4 sareng perkawis jalma anu kontrak jasa parantos tamat atanapi anu parantos nerapkeun panempatan di jabatan kontrak kontrak dina Lambang-6.6.1978. Éta kedah dipertimbangkeun yén dibekelan dina paragraf katilu jeung kaopat tina Lambang 7 Prinsip Ngeunaan Operasi kedah dianggo. Jalma anu dilaksanakeun dina posisi ieu moal dilantik pikeun jalma anu teu tumuhur dina lingkup pengecualian anu dinyatakeun dina paragraf katilu jeung kaopat tina Annex Pasal 15754 ngeunaan Prinsip Ngeunaan Pakasaban Pekerjaan anu Dikontrak.
  • Aplikasi tina jalma anu henteu nanggung atanapi dokumén kualifikasi anu ditangtukeun moal ditampi. Salaku tambahan, kontrak jalma anu dipikaharti ngagaduhan dokumén palsu / teu sah anu dikaluarkeun ku aranjeunna dina tanggal naon waé sareng yén aranjeunna parantos nyiapkeun dokumén palsu bakal janten tindakan sah pikeun aranjeunna, sanaos kontrak na parantos ditandatanganan sareng kawajiban anu parantos dibayar, sareng biaya ieu bakal katembong ku kapentingan sah.

TERMA APPLIKASI

  • Pikeun nampi skor minimal 2018 dina KPSSP3 sareng KPSSP94 poin, kalebet grup KPSS 60 (B),
  • Henteu langkung umur 36 taun dugi ka tanggal aplikasi anu kapungkur,
  • Pikeun jalma anu parantos lulus tina widang naon waé institusi atikan sékundér sareng dilarapkeun kana kalungguhan Pendukung Pekerjaan (Supir);
  • Ngagaduhan lisénsi kelas C
  • Janten lalaki,
  • Pikeun jalma anu nerapkeun posisi pengacara;
  • Pikeun gaduh lisénsi pengacara

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar