Latihan Oriéntasi dina Dinten anu Dilarang dina Operasi Garis Opera Kumlubel

orientasi pelatihan dina jalur trem opera kumlubel salami dinten-dinten larangan
orientasi pelatihan dina jalur trem opera kumlubel salami dinten-dinten larangan

Munisipalitas Büyükşehir, anu parantos damel investasi anu saé dina angkutan kota, parantos ngahontal kana Kejiranan Yıl 75th via Rumah sakit Kota sareng Kumlubel via Opera, sareng parantos ngawitan uji coba dina jalur Opera-Kumlubel. Salaku tambahan, dina dinten kurva, sadaya vatman ngalaksanakeun orientasi latihan dina jalur anyar.


Saatos percobaan ngalir antara Rumah Sakit Şehir sareng 75. Yıl Mahallesi, Opera, Yıldız sareng Otogar-Opera, drive uji coba dimimitian dina Opera-Kumlubel Line. Nyarios yén drive uji penting pikeun ngaleungitkeun kakurangan dina jalur anyar, para pejabat nyatakeun yén dina dinten-waktos nganggo kurva, sadaya para veteran ditanggung ku latihan orientasi dina garis anu mana anu dilakukeun ku uji coba.

Ngahurungkeun krisis janten kasempetan, pajabat ESTRAM nyatakeun yén karya beberesih ngeureunkeun sareng eureun sareng jalan dina dinten anu dilarang sareng ngingetkeun warga nagara pikeun nganggo angkutan umum upami aranjeunna kedah.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar