Bantuan Robot Anu Datang ka Mehmetçi!

pembantu robot mehmetcige datang
pembantu robot mehmetcige datang

Kontrak Proyék Angkatan Darat Daérah Kelas Level Level 2 parantos ditanda antara Présidén Pertahanan Industri Présidén (SSB) sareng ASELSAN.


Présidén Industri Pertahanan Présidén. Dr. İsmail Demir: "Anu ngabantosan robotic sumping ka Mehmetçi! Saatos prototipe cahaya sareng kelas 1 tingkat darat anu teu nganggo taneuh, urang nandatanganan kontrak sareng Aselsan pikeun kelas tengah tingkat 2. Kandaraan taneuh anu teu nganggo senjata bakal dikirimkeun ka KKK kalayan proyék dimana Katmerciler ogé bakal janten produsén platform.

proyek; Éta kalebet pamekaran sareng produksi masal kendaraan taneuh anu henteu milari kalayan pamanggihan, panjagaan, pangesan target, sistem pakarang sareng sistem sanés anu diperyogikeun, kadali jauh, pamakean otonom sareng mobilitas punjul. "

Tempat anu henteu teratur Sistem dina bidang pertahanan sareng kaamanan dina unggal dinten. Utamana dina kaayaan perang asimétri, sistem anu teu kadudukan anu tiasa beroperasi di darat, laut atanapi dina hawa sareng mutuskeun dirina kedah diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun kagiatan sapertos pangintipan, pangawasan, intelijen, pertahanan, logistik pangrojong sareng mirip gancang sareng éfisién.

ASELSAN bakal seueur dianggo di medan perang kapayunna;

  • Éta bisa dikawasa jarak jauh,
  • Mampuh kaputusan sareng ngalaksanakeun kaputusan sorangan,
  • Éta tiasa damel di sadaya kaayaan sareng béda-béda dimensi.

Terus teras damel na kanggo pangwangunan sareng produksi Sistem Unmanned.

Seja sareng tujuan ieu, platform konsép tos dikembangkeun pikeun ngumpulkeun pengetahuan sareng pangalaman ngeunaan otonom, armament of unmanned system, koordinasi tina sababaraha sistem anu teu kabeneran sareng integrasi kana sistem paréntah sareng kontrol, anu ngawangun blok kritis di daerah ieu. ASELSAN ngenalkeun kendaraan taneuh anu henteu terancang, İZCİ, sareng GEZGİN di IDEF 14 Pertahanan Internasional IDEF 2007 anu diayakeun XNUMX taun ka pengker. ASELSAN parantos nyampurnakeun infrastruktur téknologis dina widang sistem anu teu salami salami sababaraha taun sareng ngamekarkeun hubungan sareng produsén doméstik / luar negeri.

ASELSAN parantos nyayogikeun produk anu sami sareng téknologi anu sami sareng nyumponan kabutuhan TSK dina widang sistem anu teu kabeneran. Dina inventaris Angkatan Keamanan kami, produk ASELSAN henteu aya udara, kendaraan laut sareng darat (Robot Karusakan Bom) parantos ngusahakeun sababaraha taun.



Janten kahiji komen

koméntar