Ekspedisi YHT Wiwit Tanggal 1 Juni ..! Ieu sareng Wanci Pertama

penerbangan yht ngamimitian ti bulan Juni, jam pertama
penerbangan yht ngamimitian ti bulan Juni, jam pertama

Dina lingkup ukuran koronavirus, penerbangan YHT bakal ngamimitian sacara terbatas ti tanggal 1 Juni.


Dina lingkup ukuran koronavirus, penerbangan YHT bakal ngamimitian ti 1 Juni dina 16 penerbangan silih. Layanan High Speed ​​Train (YHT) antara Ankara-İstanbul, Istanbul-Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya nyaéta saperti kieu;

penerbangan yht ngamimitian ti bulan Juni, jam pertama
penerbangan yht ngamimitian ti bulan Juni, jam pertama

Ieu aturan anyar anu bakal diterapkeun dina YHTs

Sababaraha aturan bakal dianggo dina "periode transisi". Ieu saperti kieu:

  • YHT bakal nyandak panumpang kalayan kapasitas 50 persen.
  • Panumpang anu teu cekel bakal dibawa ka karéta. Panumpang kedah sumping sareng masker.
  • Panumpang bakal kéngingkeun tikét sateuacanna. Éta ngan bakal calik dina korsi anu aranjeunna nuju. Anjeunna moal tiasa ngarambat dina korsi anu sanés.
  • Henteu aya parobahan dina harga tikét.
  • Aya disinféktan dina karéta.

Peta Turki Fast Train

Aplikasi Kodeu Dimimitian dina Perjalanan Sepur

Menteri Kaséhatan Fahrettin Koca ngumumkeun yén aplikasi kode Hayat Hawa Sığar (HEPP) parantos dimimitian pikeun anu hoyong ngarambat ku kendaraan angkutan umum sapertos pesawat, karéta, beus anu aya dina lingkup koronavirus (Covid-19) ukuran wabah.

Naon HES Code na Kumaha Meunang?

Kodeu Hes
Kodeu Hes

Menteri Kaséhatan, Koca, nyatakeun yén perjalanan ayeuna tiasa dilakukeun kalayan kode HES, bakal disayogikeun kalayan kadali kode HES, kalayan fitur anu bakal datang dina aplikasi ponsel "Hayat Hawa Sığar". Status résiko sadayana panumpang dina hiber bakal ditaros ngaliwatan kode HEPP 24 jam sateuacan penerbangan rumah tangga. ” Menteri Koca nyarios, "Individu bakal tiasa nunjukkeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan résiko, henteu sakit atanapi aya hubungan, ngaliwatan aplikasi Hayat Hawa Sığar ieu. Kami badé latihan heula dina angkutan antar. Anjeun bakal tiasa ngarambat ku pesawat sareng ngalatih nganggo kode anu anjeun bakal tampa ngalangkungan aplikasi mobile. ” saur.

Aplikasi kode dimimitian dina pesawat karéta sareng perjalanan beus

Naon HES Code?

Kodeu HES mangrupikeun kodeu anu bakal kéngingkeun fitur anu bakal sumping ka aplikasi mobile "Hayat Hawa Sığar". Dumasar kode ieu, saringan anu prioritas bakal dilakukeun sareng éta bakal diputuskeun naha panumpangna katampi atanapi henteu. Perjalanan sareng perjalanan karéta bisa dilakukeun nganggo kode ieu.

Menteri Fahrettin Koca; Ditambahkeun kode HEPP anu bakal ngahasilkeun sacara pribadi janten wajib dina 18 Mei 2020. Kanggo pertanyaan kode HES, nomer ID panumpang (TCKN, Paspor jsb), inpormasi kontak (palih boh telepon sareng e-mail) sareng tanggal lahir bakal lebet leres sareng lengkep sakumaha anu diperyogikeun.



Janten kahiji komen

koméntar