Pupuhu Serangga Neliti Sistem Rel 3 Tahap Karya Dianggo

présidén bocek neuleuman panggung sistem sistem rel
présidén bocek neuleuman panggung sistem sistem rel

Walikota Munisipal Metropolitan Antalya Muhittin Böcek neuleuman karya prasarana di Meltem Boulevard dina ruang lingkup Project Rail Stage 3 na. Narima inpormasi ngeunaan padamelan anu lumangsung, Présidén Böcek nyatakeun yén karya dina tahap Meltem bakal réngsé dina 2 bulan.


Walikota Munisipal Metropolitan Antalya Muhittin Böcek neuleuman karya prasarana di Meltem Boulevard dina ruang lingkup Project Rail Stage 3 na. Narima inpormasi ngeunaan padamelan anu lumangsung, Présidén Böcek nyatakeun yén karya dina tahap Meltem bakal réngsé dina 2 bulan.

Karya diteruskeun dina Proyék Rail System Tingkat 3 ti Metropolitan Munisipalitas, anu bakal nyambung Varsak ka pusat kota nganggo Stasion Beus, Latihan Antalya sareng Rumah Sakit Panaliti. Saatos simpang anu lengkep di Dumlupınar Boulevard ditugaskeun kana jasa, karya anu dimimitian dina tahapan Pelatihan Meltem-Antalya sareng Rumah Sakit Panaliti diteruskeun. Infrastruktur sareng pamindahan lumangsung dina tahap Meltem. Walikota Metropolitan Muhammin Böcek neuleuman karya-karya infrastruktur sistem Paringkat 3 Tingkat, anu dilaksanakeun di panggung Meltem, sareng nampi inpormasi ti pajabat perusahaan kontraktor. Présidén Serangga ngumumkeun yén pagawéan di panggung Meltem bakal réngsé dina waktu 2 bulan.

560 JUTA TL PELANGSAAN DITADU

Nyarios yén karya Métopolitan Munisipal diteruskeun dina 19 lingkungan 913 kabupaten Antalya, Walikota Böcek nyarios ngeunaan hal ngeunaan sistem karéta di Meltem Mahallesi, "Ieu mangrupikeun lingkungan anu paling istimewa sareng panggedéna di Antalya. Aya stadion dina hiji sisi jeung Rumah Sakit Pelatihan jeung Panaliti Antalya di sisi séjén. Nalika dina dinten urang nyandak kantor, kami parantos ngiringan padamelan dina Tingkat 3 Sistem Rail ti Kepez dugi ka ayeuna. Kami parantos ngirangan 560 juta TL dugi ka ayeuna. ”

JUNCTION OPENS ON 7 JUNE

Walikota Böcek nyebatkeun yén simpang, anu penting pisan pikeun Universitas Akdeniz, bakal dibuka dina tanggal 7 Juni sareng nyarios, "Kami ngawangun jalan tunjangan. Kuring réngsé parapatan dina tanggal 7 Juni. Mudah-mudahan urang parantos réngsé kana bagian dugi ka Rumah Sakit Pelatihan dan Panaliti Antalya dina 2 sasih. Di sisi anu sanés, di Meltem, anu ogé mangrupikeun salah sahiji lingkungan panggedéna di Antalya, kami parantos ngatasi duanana kentahan sareng biaya cai dina kasempetan ieu. "

Hapunten ka Warga

Ngatur nuhun perusahaan kontraktor sareng karyawan, Présidén Böcek nyarios, "Tangtosna, kami gaduh sababaraha kasusah dina prosés pandémik ieu nangtang. Kami gancang ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun didieu ngalawan unggal tantangan. Urang ngaganggu warga urang. Hapunten ka urang warga ieu kusabab kasulitan ieu. Upami jasa ieu henteu disayogikeun, urang moal tiasa sumping ka Rumah Sakit Pelatihan dan Panaliti Antalya. Urang warga ti Kepez, anu mangrupikeun kacamatan panggedéna di Antalya, bakal sumping ka Rumah Sakit Pelatihan & Panaliti Antalya ku sistem rel. "

UNTUK INGKEJUT UNTUK KEPUTUSAN TAHUN

Ditekenkeun yén stasion di lawang tina stasiun beus nyaéta 28 méter di handap, Walikota Böcek nyatakeun yén panggung stasiun beus parantos réngsé dina 6 sasih, sareng warga bakal ngahontal stasion beus kalayan rel cahaya tina unggal daérah. Nyarios yén karya di Walikota Serangga Meltem parantos réngsé dina ahir taun ieu, anjeunna nyatakeun yén firma kontraktor teras nyambut damel siang wengi kanggo ieu.

Saatos panalungtikan, Présidén Serangga ngadatangan éta toko taksi di Meltem Boulevard sareng ngobrol. Présidén Böcek ogé ngagungkeun Liburan Ramadhan ti juru-gedung.



Janten kahiji komen

koméntar