Ragu Produksi di Pabrik Optik ASELSAN's

produksi dua kali di pabrik precision precision
produksi dua kali di pabrik precision precision

Sanaos sadaya serangan négatip sareng kateupastian anu disababkeun ku virus corona (COVID-19) sacara global, ASELSAN neraskeun kagiatan dina kerangka ukuran tanpa gangguan dina produksi produksi sareng ranté. Produksi di pabrik 'Hassa Optik' ASELSAN di Sivas dua kali ku cara nyandak tindakan anu diperyogikeun salami prosés ieu. Pamandangan bedil orok anu dianggo ku tanaga Angkatan Bersenjata Turki dihasilkeun dina pabrik ieu.


Salami pandemik ASELSAN COVID-19, nilai pasar dina peringkat perusahaan publik diantara Pertahanan News Top 100 perusahaan mangrupikeun salah sahiji 4 perusahaan anu paling teu kapangaruhan ku prosés ieu.

Présidén Industri Pertahanan İsmail Demir:

"Kalayan investasi kami dina téknologi kritis, urang nyegerkeun produksi lénsa optik, prisma sareng bagian mékanis precision di pabrik Precision Opics Aselsan di Sivas. Daripada ngalambatkeun dina bulan Maret sareng April, urang langkungkeun produksi kalayan nyandak ukuran Covid-19. Poé Visi Orok Orok Binokular, Peuting Widadari Tambihan sareng teropong Sniper anu terhasil di Sivas mangrupikeun jasa pasukan kaamanan urang. ” dilakukeun pernyataan.

Sumber: DefenceTurk



Janten kahiji komen

koméntar