Sejarah Karéta Siprus sareng Peta

sajarah karéta cibris
sajarah karéta cibris

Pausahaan karéta api anu operasi handapeun nami Siprus Railway Company Siprus di Siprus antara taun 1905-1951. Anjeunna damel sapanjang garis antar désa Evrihu ti Lefke sareng kota Famagusta. Sapanjang taun-taun aktipna, éta ngalaksanakeun 3.199.934 ton kargo sareng 7.348.643 panumpang.


Pangwangunanna dimimitian dina taun 1904, sareng saatos dibuka bagian tina Nicosia-Famagusta, suku anu kapisan dilaksanakeun, dilakukeun ku Komisaris Tinggi Inggris Sir Charles Anthony King-Harman, sareng damel pangpayunna munggaran ti Nicosia ka Nicosia tanggal 21 Oktober 1905. Dina taun anu sami, karya garis Nicosia-Omorfo dimimitian sareng bagian ieu réngsé dina dua taun. Tungtungna, padamelan garis Omorfo-Evrihu dimulai taun 1913, sareng jalur réngsé dina taun 1915 ti mimiti bagian ieu.

Tujuan konstruksi nyaéta transportasi sayuran, buah-buahan anu terhasil di sekitar kota Omorfo (Güzelyurt) sareng bijih tambaga diékstrak ti kota Lefke ka palabuhan Larnaca. Pikeun tujuan ieu, jalur Omorfo-Larnaca munggaran dikonsumsi. Tapi saterasna, jalur pamungkas baris dituih ti Larnaca ka Famagusta, nalika sababaraha kasohor di Larnaca ngaku yén karéta api bakal ngaleuleuskeun perdagangan sareng onta sareng yén onta bakal kakurangan ti éta.

Pembiayaan rél £ 127,468 (Pound) disayogikeun ku injeuman handapeun UU Kolonial Pinjaman 1899, sareng jalur dasarna diwangun ku kontrak subkontraktor.

Inpormasi Jalur Railway

The total panjang garisna nyaéta 76mil (122 km), jarak rel nyaéta 2 suku 6 inci (76,2 cm). Aya urang gagah di opat stasion utama. Lereng jalur nyaéta 100 dina 1 antawis Nicosia sareng Famagusta sareng 60 taun 1 antara Nicosia sareng Omorfo.

Aya ngeunaan 30 stasiun sapanjang jalur, khususna Evrihu, Omorfo (Güzelyurt), Nicosia sareng Famagusta. Ngaran stasion ditulis dina basa Turki (Ottoman Turki), Yunani sareng Inggris. Sababaraha stasion ieu ogé dianggo salaku instansi pos sareng telegraf. Karéta api jarakna jarak antara Nicosia sareng Famagusta sakitar 30 jam, kalayan laju rata-rata 48 mph (kurang leuwih 2 km / h). Wanci perjalanan sadayana jalurna aya 4 jam.

Stasion sareng Beda

  • Famagusta Port
  • MAĞUSA
  • Enkomi (Tuzla)
  • Stylos (Mutluyaka)
  • Gaidhoura (Korkuteli)
  • Prastion (Dortyol)
  • Pyrga (Pirhan)
  • Yenagra (Calendula)
  • Vitsada (Pınarlı)
  • Mousoulita (Ulukışla)
  • Angastina (Aslanköy)
  • Exometohi (Düzova)
  • Epikho (Cihangir)
  • Trakhoni (Demirhan)
  • Mia Milia (Haspolat)
  • Kaimakli - (Sapi)
  • NICOSIA
  • Yerolakko (Alayköy)
  • hiji Trimithi
  • Dheni ka
  • Avlona (Gayretköy)
  • Peristerona
  • Katokopia (Zümrütköy)
  • Argakhi (Akçay)
  • OMORFO (Güzelyurt)
  • Nikita (Güneşköy)
  • Kazivera (Gaziveren)
  • Pentagia (Yeşilyurt)
  • Çamlıköy LEFKE
  • Agios nikolaos
  • flau
  • EVRYCHOU - 760

Inpormasi ieu milik garis dina taun 1912 sareng ti saprak jalur ti Omorfo ka EVRYCHOU dibuka engké, inpormasi jarak stasiun tina garis éta teu aya dina daptar ieu.

Panutup Jalur Railway sareng waktos Terakhir

Kaputusan ieu dilakukeun ku administrasi kolonial Inggris pikeun ngeureunkeun rél karéta kusabab perbaikan darat, ngirangan paménta pikeun rel sareng ékonomis. Kalayan kaputusan ieu dilaksanakeun di 1951, petualangan karéta api 48 taun Cyprus parantos réngsé. Nya éta penerbangan terakhir di Stasion Famagusta tanggal 31 Désémber 1951 tabuh 14:57 dina perjalanan ti Nicosia ka Famagusta.

Sakitar 200 pagawé sareng PNS anu padamelan ku perusahaan parantos dialihkeun ka lembaga semi resmi.

Jalur Railway Kiwari

Saatos rél karéta lirén, administrasi kolonial Britania ngajual sadaya rel sareng lokomotif dina jalur sareng dijual ka perusahaan anu disebut Meyer Newman & Co sareng £ 65.626. Kusabab ieu, henteu aya bagéan sanés tina jalur jalur.

Wangunan Güzelyurt, Nicosia sareng Famagusta dina wates Siprus Kalér masih nangtung sareng kabuka pikeun jasa di daérah anu béda-béda. Stasion EVRYCHOU, di sisi séjén, perenahna di wewengkon dikawasaeun Siprus sareng ogé ngagaduhan tujuan anu sanés. Salaku dua tina 12 lokomotip anu dianggo ku perusahaan; Lokomotif no 1 tempatna di kebon pendaptaran Famagusta sareng lokomotif no 2 tempatna di Taman Festival Güzelyurt.

EVRYCHOU Station

Stasion EVRYCHOU, anu ogé gaduh tambang tambaga, masih sayogi ayeuna.

Peta Railway Siprus

Peta Railway Siprus

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar