Sistem UAV Taktis Nasional Vestel KARAYEL

sistem lembut taktis nasional vestel karayel
sistem lembut taktis nasional vestel karayel

KARAYEL Tactical UAV System mangrupikeun pesawat munggaran sareng Téknik Unmanned Pesawat anu dirancang sareng diproduksi saluyu sareng 'Airworthiness in Civil Airspace' standar STANAG-4671 pikeun éksplorasi sareng pangawasan.


Sistem KARAYEL gaduh arsitéktur avionic flreadant unik anu nyayogikeun panyalindungan ngalawan sagala jinis pegawean anu teu dikendalikan. Kalayan fitur ieu, VESTEL parantos ngalaksanakeun kasalametan kasalahan anu sistematis, anu parantos dianggo dina penerbangan sadunya di dunya, ka kendaraan pangawasna anu munggaran pikeun KARAYEL. Hatur nuhun kana bolong aluminium dina struktur komposit pesawat, éta gaduh fitur perlindungan kilat.

Bisi kaayaan dingin, 'Sistem Lengser És' parantos dianggo, anu sacara otomatis ngadeteksi ieu sareng janten operasi. Kalayan fitur ieu, KARAYEL nunjukkeun resistansi ngalawan sagala jinis kaayaan cuaca sareng nunjukeun prestasi anu langkung saé dina kaayaan cuaca anu parah. Éta ngagaduhan kamampuan pikeun ngadeteksi sareng mendiagnosis target kalayan sistem kaméra anu ngalaksanakeun pangintipan hawa sareng panjagaan udara sareng ngarahkeun amunisi dipandu laser kalayan sistem spidol dina éta.

AIRCRAFT

  • Rarancang referensi STANAG 4671
  • Perlindungan Kilat
  • Lengser És
  • Triple arsitéktur avionic kaleuleuwihan
  • Ku otonom pinuh-pareum / penerbangan / badarat
  • AVGAS 100 LL
  • Struktur utama komposit
  • Beban beban anu dianggo kalengkepan 70 kg
  • 20 jam dina hawa kalayan beban anu kapaké
  • Misionéra 22.500 ft
  • 1 50 km Garis Sight (LOS)
  • Mindahkeun YKİ / YVT

sistem lembut taktis nasional vestel karayel

STRUKTOR KAWALAN GROUND

  • NATO 4586 Interoperabilitas
  • NATO III panyumputan luyu sareng NATO-6516 / SCHPE / 86 standar
  • AC kalayan 2 AC
  • Nyaring ngalawan pangaruh kilat sareng EMI dina listrik sareng jalur data
  • TASMUS / panganteur TAFICS
  • Suplai kakuatan anu teu bisa kaganggu sareng régulator DC kaleuleuwihan

sistem lembut taktis nasional vestel karayel

GROUND DATA TERMINAL

  • Kabinet luyu sareng standar militér
  • Élmu pemanasan unit
  • Sumber listrik anu teu kaganggu sareng régulator DC régénsi
  • TASMUS / panganteur TAFICS
  • Saluareun garis operasi operasi ku basa canggih sareng transfer GDT

sistem lembut taktis nasional vestel karayel

CARGO DIBUKA DENGAN OBJEKTIF MISSION

Ieu mangrupikeun kapasitas beurat anu nganggo kendaraan udara anu teu mancarkeun nurutkeun tujuan misi na. Ieu tiasa kaméra, amunisi atanapi SAR. Salian cocog sareng Karayel 4671 Nato Airworthiness Standard, L3-Wescam MX15Di, anu gaduh beban anu mangpaat, ogé nyababkeun bédana ku kaméra éléktronik-optik / infra red.

Sistim Kaméra KARAYEL (Beban Guna)

  • Kaméra EO-Day (HD) - Fitur zum Optik dugi ka X50
  • Peuting (IR) Kaméra (HD) - Optical zum dugi ka X30
  • Jarak Jalan Jarak
  • Targeter Laser
  • Laser Target Pointer
sistem lembut taktis nasional vestel karayel



Janten kahiji komen

koméntar