Ataköy İkitelli Metro bakal dilayanan dina taun 2021

subway atakoy ikitelli bakal dilebetkeun kana jasa
subway atakoy ikitelli bakal dilebetkeun kana jasa

Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanabul Metropolitan Munisipal (İBB), milu dina upacara ngagolakkeun rel anu disusun pikeun Metro Ataköy-İkitelli, anu bakal dihijikeun sareng 4 jalur metro anu béda-béda operasi di kota sareng Marmaray. Diomongkeun dina torowongan saatos acara anu diayakeun di Stasion Metro İkitelli Sanayi, İmamoğlu nyatakeun yén jalur bakal ngamimitian ngaladénan bagian-bagian separa taun 2021, "Kuring ngarepkeun saparapat mimiti taun 2022 bakal nempatkeun ieu barisan kana jasa, sareng bakal masihan garis penting pikeun masarakat Istanbul salaku İBB. Kami bakal meunang. ”


Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanabul Metropolitan Munisipalitas (İBB), milu upacara las rel pikeun Ataköy-İkitelli Metro, anu bakal dihijikeun sareng 5 jalur metro anu béda-béda dina operasi kota. İmamoğlu ngahadiran upacara anu diayakeun di Stasion Metro İkitelli Sanayi dina Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı Metro Line sareng Konsultan Présidén İBB SözcüSü Murat Ongun, Metro Inc. Manajer Umum Özgür Soy sareng Kepala Dinas Sistem Rail Rail İBB, Pelin Alpkökin dipirig. Dina torowongan anu hoyong dilas, Imamoglu nampi inpormasi ngeunaan karya ti Alpkökin sareng pejabat perusahaan kontraktor. İmamoğlu, anu ngalaksanakeun welding rel kalayan ngagem sarung tangan sareng gelas khusus, ngadamel evaluasi ngeunaan garis dina torowongan. Saur Imamoglu:

"Urang bogoh ka ieu kasempetan"

"Kami resep jero ieu. Kusabab ayeuna éta hartosna padamelan éta réngsé. Kami ogé bagja. Éta artina jalanna satengahna, bahkan nuju tungtungna. Garis Ataköy-İkitelli kami, dimana kami dina upacara las karéta api ayeuna, mangrupikeun garis anu berharga pikeun urang. Utamana sareng henteuna Ikitelli yén urang ayeuna nyambungkeun, urang nyambungkeun dua barisan sareng mugia urang bakal nempatkeun kana jasa taun payun sareng 3 stasiun di dieu. Kami ngeunaan miara aspék ieu. Kami dina pangajaran intensip. Bakal ngalangkungan 36 rébu panumpang dina hiji arah. Di daérah sibuk kieu, khususna pagawé urang kerja anu seueur. Ku alatan éta, ieu bakal janten garis anu épéktip. Aya kasusah taneuh; tapi di dieu boh kolega abdi sareng perusahaan kontraktor kami parantos ngalaksanakeun prosés anu langkung ketat sareng kami parantos ngatasi masalah-masalah anu aya. Mesin mesin torowongan (TBM) ngalaksanakeun tugas terakhir dina garis ieu; Anjeunna bakal réngsé ku Juni. Saatos éta, urang bakal museurkeun kana karya éléktromekanik. Dina sagala aspek ieu, urang ngaktifkeun prosés kalayan kaayaan pembiayaan perusahaan kontraktor kami, dimana kami milampah sacara efektif sareng jalan sareng jalan, sareng kapercayaan ti kuring mérés perjalanan dina prosés ieu. Timing komérsial ogé bakal nyayogikeun motivasi anu béda di dieu. Dina triwulan kahiji taun 2022, kuring ngarepkeun yén ku ngalaksanakeun saluyu ieu, urang bakal nyayogikeun garis penting anu ogé aya hubunganana sareng Marmaray ka masarakat Istanbul salaku İBB. "

Bakal aya 5 stasiun anu bakal maot ti 11 kacamatan

Nalika Ataköy-Basın Ekspress-İkitelli Metro Line parantos réngsé, sareng bagian Olimpiade-Ikitelli Industrial tina Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı Metro Line di Stasion Perusahaan İkitelli; Di Stasion Mehmet Akif Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt Metro Line; Yenikapı-Kirazlı- di Mimar Sinan StationHalkalı Éta bakal dihijikeun sareng Metro Line sareng Marmaray Line di Stasion Ataköy. Dina jalur panjangna 13,5 kilométer; Bakal aya 11 stasiun dina wateseun Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece sareng Başakşehir. Waktu perjalanan jalur, anu bakal nyandak 36 rébu panumpang dina hiji arah per jam, bakal 23 menit ti tempat pertama nuju ka stasion terakhir.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar