Tembok Grey of Ibukota sareng Tutorial Mewarna warni

témbok kulawu ibukota warna-warni sareng pelukis
témbok kulawu ibukota warna-warni sareng pelukis

Ankara Metropolitan Munisipalitas warna di jero jalan pejalan kaki, jembatan sareng témbok kosong di kota ibukota kalayan némpél sihir para pelukis. Kalayan proyék anu dilaksanakeun ku Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, pelukis ti ibukota parantos nandatanganan karya-karya seni di seueur daérah kota. Lukis Şenol Karakaya sareng timnya ngalengkepan Elmadağ Entrance Bridge underpass, Cinnah Caddesi Kuloğlu Underpass sareng Puseur Inpormasi Kolom tuwa sareng Nonoman sareng ucing Ankara kalayan ucing Ankara sareng lukisan tulip.


Ankara Metropolitan Munisipalitas warnaan jero jalan pejalan kaki, jembatan sareng tembok témbok kosong di ibukota sareng kacamatanna anu tiasa ngeunah sareng éstétika.

Proyék éta, dimimitian ku Walikota Metropolitan Mansur Yavas sareng dilaksanakeun ku Dinas Urban Éstétika, nyababkeun jalan pejalan kaki, jembatan sareng témbok beton abu anu kosong; Artis Şenol Karakaya sareng timnya nyumponan dina gambar.

PENGERUSAN PROJEK Mimitian DITUKUR

Karya artistik dilakukeun ku kolaborasi pelukis Şenol Karakaya sareng kolaborasi 7 pelukis ogé dihargai ku warga.

Şenol Karakaya, anu nyatakeun yén aranjeunna hoyong nyegerkeun simbol ibukota ku lukisan, masihan inpormasi ieu ngeunaan padamelan:

"Kuring seneng pisan nyandak bagian dina proyék ieu, anu digagas ku Walikota Metropolitan Bapak Mansur Yavas dina bulan Nopémber 2019. Kami hoyong masihan jalma perspektif artistik, janten kota modéren sareng mawa galeri seni ka jalan. Présidén urang ogé hoyong Ankara cabut témbok kulawu. Pikeun tujuan ieu, urang nyandak bagian dina proyék ieu. Ku ngenalkeun desain jalan anu artistik, tujuanana pikeun nyangking kahirupan ka kota sareng nyangking alam sareng warna kanggo jalma diantara wangunan batu. ”

Pelukis Rabia Karakaya, anu dicét témbok ibukota ku pamajikanana Şenol Karakaya, saurna, "Tujuan kami pikeun ngamajukeun jalma-jalma sareng poppies nalika aranjeunna angkat ka balconies, windows sareng jalan. Nambahkeun pésta visual kanggo kota. Kami sadar proyék ieu kalayan ajén anu masihan Presiden urang Mansur Yavas kanggo seni sareng seniman. Urang ngalakukeun anu saé pikeun ngadamel Ankara salaku kota warni kalayan ngawarnaan jalan-jalan kulawu. ”

SYMBOL OF KAJIAN KAJIAN

Pelukis anu ngarobih Elmadağ Entrance Bridge underpass, Kenan Evren Boulevard Underpass, Cinnah Avenue Kuloğlu Pedestrian underpass sareng Elderly and Youth Information Center Centre underpass into a visual visual with magic magic; Éta ogé ngalambangkeun simbol Ibu, sapertos Ankara Cat, Ankara Cigdem sareng Ankara Bodas Pigeon sareng tina tulip na.

Nganyatakeun kapuasanna sareng ngawarnaan témbok, warga nagara 61 taun dingaranan Kalender Akbal nyarios, "Karya anu pantes di Ankara parantos ngamimitian. Kami milu tina karya anu masihan Présidén Mansur pentingna seni. Urang cicing di antara tumpukan beton sareng urang muka kalayan warna alami ieu. Ngucapkeun hatur nuhun ka jalma anu nyumbang, Sultan Akbal nyarios yén anjeunna ngalukis hobi sareng narik perhatian lukisan nalika nembus jalanna. Éta ogé nguntungkeun pikeun dilakukeun khusus pikeun pakéan jero sabab henteu perhatikan yén aya jalan gede nalika nyebrang. Kuring ogé hatur Présidén Mansur pikeun nilainya anu dipasihkeun ka Ankara sareng para seniman. ”

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar