Metin Akbaş parantos diangkat janten Anggota Dewan TCDD sareng Wakil Pengatur Umum

tcdd parantos diangkat janten anggota dewan direksi sareng asistén umum.
tcdd parantos diangkat janten anggota dewan direksi sareng asistén umum.

Républik Turki Républik Turki anu dibuka di Kepala Kantor Asisten Umum Pengurus sareng Anggota Dewan UU No 233 Kaputusan ngeunaan Tanah sareng muja 8. Pasal 3 No. Gagal Presiden Présidén ka Teks Katuli sareng ka-2 AKBAŞ ditugaskeun.




Janten kahiji komen

koméntar