Tōkaidō Shinkansen Railway

Tōkaidō Shinkansen Railway
Tōkaidō Shinkansen Railway

Kalayan parantosan jalur kacepetan anu luhur antara Tokyo sareng Osaka, waktos perjalanan dibagi dua jaman énggal dina perjalanan perjalanan.


Dibuka sateuacan Olimpiade 1964 di Tokyo, Shinkansen (anu hartosna "jalur anyar" dina Jepang) tiasa ngahontal 200 km / jam. Pelatih pelopor pelopak janten simbol kakuatan industri salami rekonstruksi pasca Jepang, sareng nunjukkeun yén rel laju tinggi tiasa janten sukses komersial, ngalaksanakeun 100 juta panumpang dina tilu taun kahiji. Bagéan-bagian anu henteu ngagaduhan transisi lempeng sareng lereng anu seukeut, khusus pikeun Tōkaidō Shinkansen, mangrupikeun conto pikeun proyék kareta gancang di sakumna dunya di hareup.



Janten kahiji komen

koméntar