TÜBİTAK bakal ngarékam 2 Gawé Padamelan

tubitak
tubitak

The ilmiah sarta Technological Panalungtikan Déwan Turki (TUBITAK) bakal diumumkeun ku 2 pagawe permanen dina hiji pernyataan.


Kanggo aplikasi iklanwww.bilgem.tubitak.gov.t nyaeta"Anjeun kedah ngadaptar ka Sistem Aplikasi Proyék. (Nalika nyiptakeun CV kanggo aplikasina, sadaya dokumen anu diperyogikeun kedah diasupkeun kana sistem sacara éléktronik sareng hiji aplikasi kedah dilakukeun ku milih kode rujukan). Aplikasi moal ditampi kecuali aplikasi anu dilakukeun ngaliwatan Sistem Aplikasi Proyék.

Aplikasi kedah dikintunkeun henteu langkung lami ti 02 / 06 / 2020: 17: 00.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar