TÜBİTAK bakal ngarékam 9 Gawé Padamelan

Tubitak bakal terus dianggo pikeun pagawé
Tubitak bakal terus dianggo pikeun pagawé

TÜBİTAK ngajak 9 pagawé permanén pikeun damel di Kocaeli. Sababaraha kaayaan khusus dibutuhkeun pikeun ngalamar. Aplikasi kedah dilakukeun ku tanggal 27 Mei 17.00:XNUMX di panganyarna. Aplikasi henteu ditampi, kecuali aplikasi anu dilakukeun liwat "Sistem Aplikasi Proyék".

SYARAT AGUNG UNTUK DIPASIHAKAN DI CANDIDATES


a) Teu dilarang tina hak umum.

b) Henteu berhak milu dina wawancara dina lingkup pengumuman wilangan TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 sareng TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3.

c) Henteu ngagaduhan panyawat atanapi panyakit tepa anu tiasa nyegah anjeunna ngalaksanakeun tugas na terus.

d) Salian ti kejahatan anu lalai, kejahatan ditarjamahkeun jadi sanksi alternatif pikeun dipenjara jangka pondok sareng dibekelan pasantosan sanés ti anu didaptarkeun di handap ieu; Sanaos aranjeunna parantos dipenjara langkung ti genep bulan atanapi pangapunten, aranjeunna ngadangukeun panyalahgunaan, panipuan, sogokan, maling, maling anu cocog, panipuan, penipuan, nyiksa amanah, kabangkrutan, panipuan, atanapi penipuan. henteu dituduhkeun kajahatan atanapi nyalurkeun, nyarioskeun koruptor sareng padagang resmi, ngalaporkeun rahasia tugas, kejahatan ngalawan rahasia nagara. Henteu ngagaduhan kaanggotaan, hubungan atanapi hubungan sareng struktur, formasi atanapi kelompok dina lingkup Kaputusan Nomer 667 atanapi struktur, formasi atanapi kelompok anu parantos diputus ku Déwan Kaamanan Nasional pikeun ngalakukeun kabijakan kaamanan nagara.

e) Calon kedah ngagaduhan Graduation Kelas Rata-rata sahenteuna 4,00 ti 2,50. (Dina artos panerapan titik kelas tina calon anu sistem grading universitas aya dina sistem 100 ka sistem 4, Provided Table of the Grades in System of 4 in the System of 100 will be used).

Prosés aplikasi

a) Kanggo aplikasi iklanwww.bilgem.tubitak.gov.t nyaeta"Anjeun kedah ngadaptar ka Sistem Aplikasi Proyék. (Nalika nyiptakeun CV kanggo aplikasina, sadaya dokumen anu diperyogikeun kedah diasupkeun kana sistem sacara éléktronik sareng hiji aplikasi kedah dilakukeun ku milih kode rujukan). Aplikasi moal ditampi kecuali aplikasi anu dilakukeun ngaliwatan Sistem Aplikasi Proyék.

b) Aplikasi kedah dikintunkeun henteu langkung lami ti 27 / 05 / 2020: 17: 00.

c) Aplikasi bakal dievaluasi ngaliwatan kode rujukan pariwara. Calon bakal tiasa nerapkeun ku milih kode rujukan tina sistem aplikasi padamelan. Aplikasi tanpa milih kode rujukan moal dianggap.

d) Numutkeun tulisan (e) tina "Kaayaan Umum Dipilari kanggo Calon", 10 kali langkung seueur tibatan jumlah staf anu bakal direkrut bakal diajak wawancara. Upami aya calon sanés anu ngagaduhan skor anu sami sareng calon pamungkas, aranjeunna bakal diajak ngawawancara.

e) Ngalamar bakal ngaevaluasi dumasar kana deklarasi anu aranjeunna parantos dilebetkeun kana sistem aplikasi padamelan nalika aplikasi maranéhanana sareng upami inpormasi anu dilebetkeun salah atanapi dokumen anu didaptarkeun di handap ieu leungit, aplikasi bakal dianggap teu sah.

  • CV Ayeuna (CV anjeun kedah disiapkeun ku poto, kalebet Turki, ID Turki sareng nomer telepon).
  • Gelar Associate atanapi Sertipikasi Kaluar.
  • YÖK Alumni bijil (citak internet nganggo e-pamaréntah sareng kode kontrol).
  • Transkrip Associate urang.
  • Dokumén Pekerjaan sareng Dokumén Layanan Asuransi ti calon pangalaman.
  • Dokumén anu nunjukkeun status militér.

Catetan: Sadaya kamajuan sareng pengumuman ngeunaan prosésna sayogi dina halaman wéb Institusi kami (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) bakal diumumkeun.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar