loading Kajadian
  • Kajadian pikeun Oktober 2019

    Acara Milarian na Napigasi Tampilan

    Acara pintonan Napigasi

    Kalénder Acara

    Kalénder Acara
    Senen Salasa Rebo Kemis Jumaah Septu Minggu
    30
    1

    Perolehan Perolehan: Layanan Inok Bebas Bakal Diolehi

    Perolehan Perolehan: Panggantian ISs Anu aya di Jalur Catenary Velimese Kapikule

    2

    Perhatoskeun Tender: Pamasangan Téknik Listrik Hanlı-Çetinkaya

    Perhatoskeun Tender: Ngaronjatkeun taneuh runtah Di antara Stasion Durak Bucak

    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Bewara ngayakeun: Pangwangunan Box pangawal

    Béja Tender: Pangwangunan Tembok Éksportir Tembok pikeun Artova, Bekdiğin, Suluova, Turhal sareng Yeşilyurt Stasion

    9

    Perolehan Perolehan: Salutan Karét dina Tingkat Bilangan

    Lembut pengumuman: Railway Works

    10

    Ngayakeun bewara: Suluh bakal dibeuli

    Aya bewara ngayakeun: TÜLOMSAŞ Service Service Fire Kepegawaian

    Béja Tender: Lampu Dibeuli Lampu TCDD Led

    11
    12
    13
    14

    Perhatosan Tender: Nguatkeun Terowong 1 Di antara Stasion Ulukışla-Yenice

    15

    Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

    Perolehan Perolehan: Pangwangunan Bridge Railway underpass di Irmak Zonguldak Line Km: 166 + 900

    Pengumuman Tender: Nyiapkeun Ngitung résiko Seismik sareng Laporan Verifikasi pikeun Perumahan di Perumahan di Erzincan Station

    16

    Pengumuman Tender: TCDD İzmir Port Quay sareng Pengeusian Backfill

    Perhatosan Tender: TCDD İzmir Port Quay sareng Pengeusian Backfill

    Pengumuman Tender: Rehabilitasi Bayındır, Tirus sareng Stasion Ödemiş for Electrification and Signalization System

    Perhatosan Tender: Nguatkeun Terowong 37 Di antara Stasion Ulukışla-Yenice

    Pengumuman Tender: Haydarpaşa Ankara Line Km: 392 + 742 - 395 + 700 Susunan Slope

    Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Pembersihan TCDD

    17

    Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

    Perolehan Perolehan: Pangwangunan Platform Lemah Antawis Jalan 1 sareng 2 Jalan di Stasion Niğde sareng B Station Station

    18

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

    Béja Tender: Pangwangunan Garis Junction Beylikova

    19
    20
    21

    Béja Tender: Ankara-Istanbul baris 2. Pasokan Sagi Bagian Kanggo Panggung Galur Panggung

    22

    Bewara Ngayakeun: Ngayakeun panglayanan Kaamanan Wasta

    Lembut bewara: Pikeun dibeuli Angle Guide Plate

    Perolehan Perolehan: Ulukışla Boğazköprü Line Km 88 + 150 Overpass Work Construction

    Perolehan Perolehan: Pasokan Alat Sprei pikeun Gebze Köseköy Line Section Signaling and Communication System

    23
    24

    Perhatosan Tender: Grinding Rail antara Çakmak Çiftehan

    Perhatosan Tender: Layanan Pangropéa sareng Perbaikan kanggo GSM-R sareng Sistem Pusat Kontrol CTC

    Perhatosan Tender: TCDD Afyonkarahisar Worker accommodation Center Production Production and Distribution Service

    Perolehan Perolehan: Layanan Pamadamilan Anu Dipasang

    Pengumuman Tender: Pembersihan Stasion Aliçetinkaya, Disinfeksi sareng Layanan Angkutan

    25
    26
    27
    28
    29
    30

    Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜVASAŞ)

    31

    Perolehan Perolehan: Meuli Daya Transformer

    Perolehan Perolehan: ngayakeun Alat Spare pikeun Gebze Köseköy Line

    Perhatosan Tender: Karya Konstruksi Fender sareng Bollard di Bandırma Port Area

    Perolehan Perolehan: Layanan Pangropéa sareng Perbaikan pikeun Sistem Listrik

    1
    2
    3
    + Kajadian Ékspor
  • Daptar Sistem Railway Daptar

    PTS 14
    Sal 15

    Ngayakeun bewara: meresihan Service Alınacaktır

    15 Oktober @ 10: 00 - 11: 00
    panitia: TCDD
    444 8 233
    tsar 16

    Pengumuman Tender: TCDD İzmir Port Quay sareng Pengeusian Backfill

    16 Oktober @ 10: 00 - 11: 00
    panitia: TCDD
    444 8 233
    tsar 16

    Perhatosan Tender: TCDD İzmir Port Quay sareng Pengeusian Backfill

    16 Oktober @ 10: 00 - 11: 00
    panitia: TCDD
    444 8 233
    tsar 16
    tsar 16
    tsar 16

    Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Pembersihan TCDD

    16 Oktober @ 14: 30 - 15: 00
    panitia: TCDD
    444 8 233
  • Kalénder Panawaran Kareta api - RayHaber

  • Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber
    Ngeunaan Levent Elmastaş
    Redaksi RayHaber