loading Kajadian

Kajadian pikeun 28 / 01 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


09: 30

Perhatoskeun Tender: Ngoréksi tina Tatvan Pier Right Line Roads

@ Januari 28 09: 30 - 10: 30
TCDD Malatya 5. Direktorat régional, İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi
Malatya, Malatya 44180 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD 5. WILAYAH KABUPATEN KARETORNAN Tatvan Iskele Jalur Kanan Jalanan Pembuatan Ngagawekeun Pakaryan TENDER DAN ISU-ISU DIPANGGU NAMPANG 1. Administrasi The; a) Ngaran: TR STATE [Lainna ...]

Manggihan More »

10: 30

Lembut Bewara: Spring Clamp Badé Dibeuli

@ Januari 28 10: 30 - 11: 30
TCDD Afyonkarahisar 7. Direktorat régional, Teras ka Gedong Stasion Ali Çetinkaya
Afyonkarahisar, Afyonkarahisar 03030 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Afyon Beton Travers Fabrikası Spring Clamp Bakal mésér SUBJEK TENDER DAN ISU-ISU DENGAN PELABURAN TENDER Pasal 1- Informasi ngeunaan administrasi nu boga 1.1. Pamilik bisnis administrasi; a) Ngaran: [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway