loading Kajadian

Kajadian pikeun 31 / 01 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


10: 00

Lelang TCDD sareng hasil lembut

Perolehan Perolehan: Pangwangunan Tatvan Rahova Logistics Center

@ Januari 31 10: 00 - 11: 00
TCDD Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1

Tatvan Rahova Logistic Center Konstruksi Gawé Direktorat Jenderal Diréktur Propinsi Turki (TCDD) Diréktur Umum TATVAN RAHOVA LOGISTIK BENTUK KOMPETENSI PUSAT KOMPUTER [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway