loading Kajadian

Kajadian pikeun 04 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


10: 00

Pengumuman Tender: Pangropéa Sistem Éléktroméntasi Railway Gawé sareng Perbaikan Gawé Diantara Kayaş Doğançay

@ Pébruari 4 10: 00 - 11: 00
YHT TCDD Daerah Direktorat, lingkungan Ankara High Speed ​​Rail Station daging Celal Bayar Pegangsaan No: 78 06570 Çankaya / ANKARA
Ankara, Ankara 06570 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD YHT Diréktur Daerah Kayaş Doğançay Sistem Elektrifikasi Railway Ngajaga sareng Ngalereskeun Gawé SUBJEK TENDER AND ISSUES BIDDING Artikel 1- Informasi ngeunaan Manajemén Pamilik 1.1. bisnis [Lainna ...]

Manggihan More »

14: 30

Pengumuman Tender: Konstruksi Bengkel Pelekat (TÜVASAŞ)

@ Pébruari 4 14: 30 - 15: 30
Turki gerbong Industri Co. - TÜVASAŞ, Alamat: National Kadaulatan Caddesi No: 131 54100 Adapazari / Sakarya
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
TL1
tuvasas aplikasi SMK dunungan sarjana SMP dimimitian

Wagub Industri gerbong Konstruksi napel Tüvasaş Turki / purchasing Departemen beungkeutan bengkel wangunan struktur karya 4734 Ngayakeun Public Hukum bakal dileler ku prosedur kabuka nurutkeun Pasal 19. [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway