loading Kajadian

Kajadian pikeun 06 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


14: 30

Pengumuman Tender: 25 Pamasangan Fasilitas Catenary KV (TÜVASAŞ)

@ Pébruari 6 14: 30 - 15: 30
Turki gerbong Industri Co. - TÜVASAŞ, Alamat: National Kadaulatan Caddesi No: 131 54100 Adapazari / Sakarya
Sakarya, Sakarya 54100 Türkiye
+ Google Maps
TL1

25 kVA Instalasi catenary Plant TÜVASAŞ gerbong Industri Turki / purchasing Departemen melak instalasi CATENARY 25 kVA karya pangwangunan 4734 lembut kabuka ku Ngayakeun Public Hukum Pasal 19 [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway