loading Kajadian

Kajadian pikeun 11 / 02 / 2020

Acara Milarian na Napigasi Tampilan

Acara pintonan Napigasi


11: 00

Pengumuman Tender: Tensioner Clamp bakal dibeli

@ Pébruari 11 11: 00 - 12: 00
TCDD, Direktorat Pembelian Umum TCDD sareng Dinas Kontrol
Ankara, Anafartalar Mah, Cad Hipodrum. Henteu: 3, Altındağ 06340 Türkiye
+ Google Maps
TL1
Lelang TCDD sareng hasil lembut

TCDD Plant Çankırı Scissor Factory Tensioner Clamp bakal mésér Pasal 1- Inpormasi ngeunaan nu boga bisnis 1.1. Nu boga administrasi bisnis; a) Ngaran: TCDD Plant Çankırı Scissor Factory b) Alamat: Abdulhalik [Lainna ...]

Manggihan More »
+ Kajadian Ékspor

Milarian Berita Railway